Jakub17 Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 W poniedziałek rano - telefon się nie włączył. Do 01 h normalnie siedziałem , przeglądałem neta - WSZYSTKO DZIAŁAŁO. Obudziłem się po 02h chciałem zobaczyć na tel - już pisało że bateria rozładowana. Wstałem rano podłączyłem ładowarkę do telefonu i wgl nie reagował. Dopiero po upływie 3h telefon się włączył ale dotarł tylko do napisu - POCO i znów się wyłączył, cały czas dociera do tego napisu i znów się wyłącza. Przycisk do podgłaśniania - włącza się do fastboota , a spam - klikanie w przycisk do włączenia telefonu, go uruchamia normalnie do momentu pokazując 0/4% baterii. Po 3sekundach telefon znów się wyłącza i włącza tylko do napisu POCO.
April Opublikowano 19 Lipca 2022 Opublikowano 19 Lipca 2022 (edytowane) I have the same problem:( The phone (poco x3 pro) turned off in my hands when I was checking my mail. Hard reset don't work. Well, it works but no changes after reboot Edytowane 19 Lipca 2022 przez April
Richie Opublikowano 21 Września 2022 Opublikowano 21 Września 2022 W dniu 16.07.2022 o 23:02, Jakub17 napisał: W poniedziałek rano - telefon się nie włączył. Do 01 h normalnie siedziałem , przeglądałem neta - WSZYSTKO DZIAŁAŁO. Obudziłem się po 02h chciałem zobaczyć na tel - już pisało że bateria rozładowana. Wstałem rano podłączyłem ładowarkę do telefonu i wgl nie reagował. Dopiero po upływie 3h telefon się włączył ale dotarł tylko do napisu - POCO i znów się wyłączył, cały czas dociera do tego napisu i znów się wyłącza. Przycisk do pogłaśniania - włącza się do fastboota , a spam - klikanie w przycisk do włączenia telefonu, go uruchamia normalnie do momentu pokazując 0/4% baterii. Po 3sekundach telefon znów się wyłącza i włącza tylko do napisu POCO. Dokładnie miąłem dzisiaj ten sam efekt - ustawiczny restart do POCO i wyłączanie przez ponad 2 godziny. Hard reset i tryb safe nie działa. Po 2 godzinach restartów do logo Poco i próbach twardego restartu udało mi się uruchomić system MIUI (chyba naciśnięcie przez 10 sekund wyłącznika wtedy dopomogło) i przejść do głównego ekranu. Aplikacje będące w grupach rozsypane z 2 na 6 ekranów. Sporo porządkowania. Od razu weszły 2 aktualizacje systemowe: panel sterowania i coś jeszcze. Po czym 38 aktualizacji aplikacji. I Poco działa już normalnie.
[email protected] Opublikowano 21 Listopada 2022 Opublikowano 21 Listopada 2022 (edytowane) i jak sie skonczyła sprawa bo mam taki efekt drugi raz. i juz tel sie nie chce uruchomic. kreci sie wkolo. POCO. POCO X3 NFC Edytowane 21 Listopada 2022 przez [email protected]
sami90 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Witam, telefon poco x3 nfc pierwsza taka sytuacja 13.01.23 kolejna 26.01 i kolejna najdłuższa dzis. Na filmiku widac tylko napis poco( nie zwracajcie uwagi na lapanie ostrosci :p) pojawia sie napis poco jedna wibracja i napis znika, pojawia sie za chwile znow wibracja i od poczatku. Dzis problem trwal okolo 15-20 min ktos wie jak sobie z tym poradzic? received_1072187094182519.mp4
Samayel Opublikowano 5 Marca 2023 Opublikowano 5 Marca 2023 Hej Od wczoraj też mam ten problem. Cały dzień się restartuje. Rozładowanie baterii do zera nie pomogło. Jakieś rady? Komuś coś pomogło?
mike19542 Opublikowano 31 Marca 2023 Opublikowano 31 Marca 2023 (edytowane) U mnie podobny problem wystąpił dzisiaj. Podczas normalnej pracy cały ekran zrobił się szary i telefon zrestartował się. I tak już wiele razy, na początku telefon nawet dawał radę się uruchomić całkowicie. Teraz szary ekran + restart pojawia się już na etapie logo POCO. Czy komuś udało się rozwiązać problem czy po prostu nikt z zainteresowanych tutaj nie zagląda? Edytowane 31 Marca 2023 przez mike19542
Mario80 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) Poco F3. Nie aktualiazowany do najnowszego andka. Dzisiaj podczas przegladania poczty ekran zgasł. Telefon mozna uruchomić powtórnie, ale po zniknieciu animacji MIUI na 0.5s pokazuje sie data z godzina, ewentualnie podanie PINu do karty SIM i ekran sie wylacza. Ekran nie reaguje na żadne przyciski, ale gdy szybkim skrótem czyli 2x nacisne przycisku= zasilania włącza mi latarkę, czyli telefon jakby był OK. Nie wiem jak ten ekran włączyć. Do trybu recovery moge wejsc. ------------- Właśnie udało mi się go włączyć. Wygląda na to, że automatyczna jasność się wyłączyła i pzyeciemnila ekran na maksa, a że byłem w trasie to nic nie było widać. Edytowane 10 Czerwca 2023 przez Mario80
Marcin Solski Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Problem resetowania się telefonu i ponownego włączania jest spowodowany uszkodzeniem mikrowłącznika tego po prawej stronie do uruchamiania telefonu, psuje się on w taki sposób że mimo że nie jest wciśnięty nie czuć typowego dla niego kliknięcia to i tak przewodzi czyli jest jakby wciśnięty, można to sprawdzić odłączając go i tel powinien się normalnie uruchomić, po ponownym podłączeniu ponownie się wyłącza i włącza. wymiana rozwiązuje problem a koszt to niecałe 15zł
Affable Brawler Opublikowano 15 Grudnia 2024 Opublikowano 15 Grudnia 2024 W dniu 25.04.2024 o 14:49, Marcin Solski napisał(a): Problem resetowania się telefonu i ponownego włączania jest spowodowany uszkodzeniem mikrowłącznika tego po prawej stronie do uruchamiania telefonu, psuje się on w taki sposób że mimo że nie jest wciśnięty nie czuć typowego dla niego kliknięcia to i tak przewodzi czyli jest jakby wciśnięty, można to sprawdzić odłączając go i tel powinien się normalnie uruchomić, po ponownym podłączeniu ponownie się wyłącza i włącza. wymiana rozwiązuje problem a koszt to niecałe 15zł No chyba nie bo po wciśnięciu dół i wyłacznik wchodzimy do menu gdzie możemy wybierać góra dół i zatwierdzać włącznikiem więc widać że wyłącznik nie jest w trybie wciśniecia cały czas.
Mario80 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Opublikowano 16 Grudnia 2024 17 godzin temu, Affable Brawler napisał(a): No chyba nie bo po wciśnięciu dół i wyłacznik wchodzimy do menu gdzie możemy wybierać góra dół i zatwierdzać włącznikiem więc widać że wyłącznik nie jest w trybie wciśniecia cały czas. Przycisk czasami sie blokuje w pozycji wlaczenia i następuje wieczny restart. Parokrotne ponaciskanie go przywraca jego dzialania i telefon pracuje ok. Przynajmniej u mnie tak to dziala. W ciągu 1.5r, a telefon ma juz 3l, taki problem napotkałem 3x. Ps. Ile wam trzymają baterie, bo u mnie siedzi 1.5r wymieniona tuz przed końcem gwarancja, i ledwo na cały dzien starczy, a nie uzywam zbyt duzo telefonu. Polecacie jakis zamiennik czy tylko ori?
Jakub Kuś Opublikowano 29 Kwietnia 2025 Opublikowano 29 Kwietnia 2025 W dniu 25.04.2024 o 14:49, Marcin Solski napisał(a): Problem resetowania się telefonu i ponownego włączania jest spowodowany uszkodzeniem mikrowłącznika tego po prawej stronie do uruchamiania telefonu, psuje się on w taki sposób że mimo że nie jest wciśnięty nie czuć typowego dla niego kliknięcia to i tak przewodzi czyli jest jakby wciśnięty, można to sprawdzić odłączając go i tel powinien się normalnie uruchomić, po ponownym podłączeniu ponownie się wyłącza i włącza. wymiana rozwiązuje problem a koszt to niecałe 15zł Witam! Czy to rzeczywiście pomogło bo nie wiem czy go zamiawiać i wymieniać?
Mario80 Opublikowano 30 Kwietnia 2025 Opublikowano 30 Kwietnia 2025 20 godzin temu, Jakub Kuś napisał(a): Witam! Czy to rzeczywiście pomogło bo nie wiem czy go zamiawiać i wymieniać? Moj przycisk w ciągu 2l zawiesił sie 2x. Od ponad 10m dziala ok. Nie wymienialem. Gorzej z beznadzieja bateria, i coraz wolniejszym działaniem telefonu a dopiero mam zapełnione 90GB z 256. Galeria zdjec ładuje się wolniej niz w 5l budżetowym Samsungu
Rekomendowane odpowiedzi