Jakub17 Posted July 16, 2022 Share Posted July 16, 2022 W poniedziałek rano - telefon się nie włączył. Do 01 h normalnie siedziałem , przeglądałem neta - WSZYSTKO DZIAŁAŁO. Obudziłem się po 02h chciałem zobaczyć na tel - już pisało że bateria rozładowana. Wstałem rano podłączyłem ładowarkę do telefonu i wgl nie reagował. Dopiero po upływie 3h telefon się włączył ale dotarł tylko do napisu - POCO i znów się wyłączył, cały czas dociera do tego napisu i znów się wyłącza. Przycisk do podgłaśniania - włącza się do fastboota , a spam - klikanie w przycisk do włączenia telefonu, go uruchamia normalnie do momentu pokazując 0/4% baterii. Po 3sekundach telefon znów się wyłącza i włącza tylko do napisu POCO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
April Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) I have the same problem:( The phone (poco x3 pro) turned off in my hands when I was checking my mail. Hard reset don't work. Well, it works but no changes after reboot Edited July 19, 2022 by April Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richie Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 W dniu 16.07.2022 o 23:02, Jakub17 napisał: W poniedziałek rano - telefon się nie włączył. Do 01 h normalnie siedziałem , przeglądałem neta - WSZYSTKO DZIAŁAŁO. Obudziłem się po 02h chciałem zobaczyć na tel - już pisało że bateria rozładowana. Wstałem rano podłączyłem ładowarkę do telefonu i wgl nie reagował. Dopiero po upływie 3h telefon się włączył ale dotarł tylko do napisu - POCO i znów się wyłączył, cały czas dociera do tego napisu i znów się wyłącza. Przycisk do pogłaśniania - włącza się do fastboota , a spam - klikanie w przycisk do włączenia telefonu, go uruchamia normalnie do momentu pokazując 0/4% baterii. Po 3sekundach telefon znów się wyłącza i włącza tylko do napisu POCO. Dokładnie miąłem dzisiaj ten sam efekt - ustawiczny restart do POCO i wyłączanie przez ponad 2 godziny. Hard reset i tryb safe nie działa. Po 2 godzinach restartów do logo Poco i próbach twardego restartu udało mi się uruchomić system MIUI (chyba naciśnięcie przez 10 sekund wyłącznika wtedy dopomogło) i przejść do głównego ekranu. Aplikacje będące w grupach rozsypane z 2 na 6 ekranów. Sporo porządkowania. Od razu weszły 2 aktualizacje systemowe: panel sterowania i coś jeszcze. Po czym 38 aktualizacji aplikacji. I Poco działa już normalnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 (edited) i jak sie skonczyła sprawa bo mam taki efekt drugi raz. i juz tel sie nie chce uruchomic. kreci sie wkolo. POCO. POCO X3 NFC Edited November 21, 2022 by [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sami90 Posted January 29, 2023 Share Posted January 29, 2023 Witam, telefon poco x3 nfc pierwsza taka sytuacja 13.01.23 kolejna 26.01 i kolejna najdłuższa dzis. Na filmiku widac tylko napis poco( nie zwracajcie uwagi na lapanie ostrosci :p) pojawia sie napis poco jedna wibracja i napis znika, pojawia sie za chwile znow wibracja i od poczatku. Dzis problem trwal okolo 15-20 min ktos wie jak sobie z tym poradzic? received_1072187094182519.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samayel Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Hej Od wczoraj też mam ten problem. Cały dzień się restartuje. Rozładowanie baterii do zera nie pomogło. Jakieś rady? Komuś coś pomogło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike19542 Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 (edited) U mnie podobny problem wystąpił dzisiaj. Podczas normalnej pracy cały ekran zrobił się szary i telefon zrestartował się. I tak już wiele razy, na początku telefon nawet dawał radę się uruchomić całkowicie. Teraz szary ekran + restart pojawia się już na etapie logo POCO. Czy komuś udało się rozwiązać problem czy po prostu nikt z zainteresowanych tutaj nie zagląda? Edited March 31, 2023 by mike19542 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario80 Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 (edited) Poco F3. Nie aktualiazowany do najnowszego andka. Dzisiaj podczas przegladania poczty ekran zgasł. Telefon mozna uruchomić powtórnie, ale po zniknieciu animacji MIUI na 0.5s pokazuje sie data z godzina, ewentualnie podanie PINu do karty SIM i ekran sie wylacza. Ekran nie reaguje na żadne przyciski, ale gdy szybkim skrótem czyli 2x nacisne przycisku= zasilania włącza mi latarkę, czyli telefon jakby był OK. Nie wiem jak ten ekran włączyć. Do trybu recovery moge wejsc. ------------- Właśnie udało mi się go włączyć. Wygląda na to, że automatyczna jasność się wyłączyła i pzyeciemnila ekran na maksa, a że byłem w trasie to nic nie było widać. Edited June 10, 2023 by Mario80 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin Solski Posted April 25 Share Posted April 25 Problem resetowania się telefonu i ponownego włączania jest spowodowany uszkodzeniem mikrowłącznika tego po prawej stronie do uruchamiania telefonu, psuje się on w taki sposób że mimo że nie jest wciśnięty nie czuć typowego dla niego kliknięcia to i tak przewodzi czyli jest jakby wciśnięty, można to sprawdzić odłączając go i tel powinien się normalnie uruchomić, po ponownym podłączeniu ponownie się wyłącza i włącza. wymiana rozwiązuje problem a koszt to niecałe 15zł Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts