Vice Opublikowano 3 Lipca 2022 Opublikowano 3 Lipca 2022 (edytowane) Witam mam problem na swoim K20Pro z najnowszym romem od miuipolska. Jechałem dzisiaj 150km i przez ok 10km w Yanosiku wszystko działało poprawnie, nagle pojawił się błąd o braku sygnału i nie znalazło go do końca trasy. W międzyczasie włączyłem mapy google to złapało na chwilę ale precyzja była tak z może 10km, parę razy przeskoczyła pozycja ale nie do końca na trasę jaką jechałem i też do końca trasy nie zaktualizowało jej wcale. Jechałem trasą DK11 i S11 więc problem na pewno nie były lasy itp. z 2tyg. temu jechałem trasą Jarocin-Wrocław-Jarocin i wszystko działało ok, ale znów z miesiąc wcześniej jechałem do Łodzi (ok 50km s-kami) i wtedy 1 raz się pojawił ten problem że tylko wyszukało trasę i z 1km aktualizowało pozycję i wywalił błąd sygnału i na Yanosiku i Google. Ktoś miał może podobny problem i wie co jest przyczyną i jak go naprawić? Lub jest może jakaś apka albo coś żeby sprawdzić poprawność połączenia z GPS? Wiem że na wcześniejszej wersji andka (9) miałem opcję dual GPS (GPS + Galileo chyba), na 11 jest po prostu GPS i nie wiem czy nadal się może łączyć z 2 a jeśli tak to jakim cudem z żadnego nie może uzyskać sygnału. Edytowane 3 Lipca 2022 przez Vice
Rekomendowane odpowiedzi