Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pokusiło mnie na grzebanie w sofcie w celu odblokowania prędkości w mi pro 2 i przypadkowo wgrałem soft z m365 (1.1.0_138_157_141). Aktualnie aplikacja xiaomi home wymusza aktualizację do wersji 1.1.0_248_157_141 lecz przy 99% wyskakuje "nieznany błąd 32". Na same hulajnodze z 3 trybów został żółw i normal, nie wyświetla prędkości oraz naładowania baterii ale hulajnoga jeździ. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu jak przywrócić hulajnogę do ustawień fabrycznych. Pozdrawiam 

Opublikowano

Hej 

U mnie ten sam problem wgrałem od 365 i u mnie również 2 tryby jazdy zostały dodatkowo miga bateria na wyświetlaczu na kolor czerwony i nie wyświetla prędkości. Podczas gdy próbowałem przywrócić soft przez xiaomi home zrobiła się aktualizacja panelu bluetooth czy jakoś tak po czym chciał zaktualizować oprogramowanie silnika ale przy 50 % wyskoczył błąd. 

Próbowałem wgrać oprogramowanie dedykowane przez down g ale nie chce jakby wczytać 

Za tydzień mamy wyjazd na wakacje i chcieliśmy wsiąść nasza hulajnogę bo bardzo się przydaje przy trójce dzieci

Pomocy 

Oczywiście nie za darmo 

• ZduneX25 zmienił(a) tytuł na mi pro 2 aktualizacja nieznany błąd 32