guzi75 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Czy może ktoś wie kiedy będzie działający TWRP, bo nic nie działa, bez tego nawet root nie zrobi
Netoper Opublikowano 19 Czerwca 2022 Opublikowano 19 Czerwca 2022 Przeczytałeś co źrodełko szumi?https://twrp.me/xiaomi/xiaomipocox3pro.htmlWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
guzi75 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2022 Byłem czytałem z tego wynika że kopi systemu czy customa nie wgramy bo partycji nie widzi TWRP. Też wiem bo mam wgrany TWRP najnowszy i nic niemożna zrobić w OrangeFox też nic nie zrobi.
Netoper Opublikowano 21 Czerwca 2022 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Problemem są dynamiczne partycje, wiec jeśli chodzi o rotowanie to jedyne co przy dynamicznych to pozostaje magisk i jego moduły, i też nie najnowsza jego wersja tylko wcześniejsze.A co do customa, to przecież są, nawet na tym forum, tylko tyle że trza go wgrać fastbootem, więc twrp zbędne, pomijając fakt że właśnie nie działa Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
ajavor Opublikowano 24 Czerwca 2022 Opublikowano 24 Czerwca 2022 (edytowane) A ten ktoś próbował? Widziałem, że niedawno się pojawił (wyciągnięte z linka TWRP dla vayu obok pobierania aktualnego miui.eu): https://androidfilehost.com/?fid=15664248565197186529 Edytowane 6 Lipca 2022 przez ajavor
zeno55 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Opublikowano 19 Sierpnia 2022 Czy może ktoś wie kiedy będzie działający TWRP, bo nic nie działa, bez tego nawet root nie zrobiTo chyba zależy od systemu? U mnie na MIUI 12 wszystko działało pięknie , TWRP 3.5.1 , magisk v 23 itd, działało póki mnie nie podkusiło żeby zrobić aktualizacje do MIUI 13, aktualizacja przez TWRP poszła bez problemu ale teraz magiska już nie mogę zainstalować. Wywala na początku jakiś komunikat na czerwono i się magisk nie instaluje. Udało się komus to na tym najnowszym systemie?
zeno55 Opublikowano 20 Maja 2023 Opublikowano 20 Maja 2023 Czy ktoś ma sposób lub udało mu się zrobić kopie systemu w twrp? Mam MIUI V14.0.1.0 i dedykowane najnowsze twrp 3.7.0.12 i ni huhu nie da się zrobić kopii systemu, próbuje od pół roku i wywala zawsze pod koniec jakiś błąd 255 i komunikat na czerwono że niepowodzenie. Nie mam już pomysłu dlatego proszę o jakieś wskazówki jeśli komuś w tej konfiguracji udało się to zrobić kopie?
Rekomendowane odpowiedzi