Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Czerwca 2022 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu Redmi Note 9 Pro EU (nazwa kodowa: joyeuse). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMNote9ProEU_V12.5.7.0.RJZMIXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
canis_lupus Opublikowano 9 Czerwca 2022 Opublikowano 9 Czerwca 2022 WiFiCalling w play tradycyjnie nie działa. Jest jakaś szansa?
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2022 Nikt w zespole nie ma tego modelu, więc raczej nie.
canis_lupus Opublikowano 10 Czerwca 2022 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Czy jakoś mogę pomóc? W sposób inny niż wysyłając Wam telefon.
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2022 Raczej niezbyt. Zresztą nawet gdybyś wysłał, to niewiele by to dało, bo to musi iść do kogoś innego niż my (Igor Eisberg na forum xiaomi.eu).
canis_lupus Opublikowano 10 Czerwca 2022 Opublikowano 10 Czerwca 2022 Spróbuję się do niego odezwać, może coś uradzimy.
MariiFit Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 Wie ktoś może co zrobić kiedy ustawiłam zapamiętywanie haseł i automatyczne logowanie do aplikacji a mam olx sklonowane i są błędy . Loguje się dwa razy to samo .Wyłączyłam automatyczne ale dalej to samo .Pozdrawiam Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 16 Lipca 2022 Opublikowano 16 Lipca 2022 Ale co - to samo?Jakie błędy? Wrzuć screen z listą błędu (ów)Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
MariiFit Opublikowano 17 Lipca 2022 Opublikowano 17 Lipca 2022 Błędy nie wiem jakie bo nawet nie za bardzo wiem jak pokazać lagi.Chodzi o to że mam dwie aplikację olx.Loguje się do pierwszej - mam konto Marta .Loguje się do drugiej - mam konto nadal Marta a chce inne .Po to klonuje aplikacje Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 17 Lipca 2022 Opublikowano 17 Lipca 2022 To się wyloguj z klona Marta i zaloguj na drugie konto Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Ciutniak Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Hej, mam problem , chciałem postawić na nowo system wraz z formatowaniem data , hard restet czy tam factory reset wiecie , ustawienia fabryczne , no i wszytko ładnie pięknie poszło tylko jest jeden wielki problem teraz , w ustawieniach widzę że system zajmuje mi 125 GB pamięci , czyli całość i nie mogę nic ani instalować ani pobierać ani nic , próbowałem już w twrp nadawać uprawienia , format data , naprawa data , no już mnie coś strzela z tym problemem , ktoś coś kojarzy jak to naprawić ? Mam kartę sd ale np systemowa przeglądarka jej nie widzi i nie mogę pobrać systemu na nowo na kome i taka lipa z tym wyszła , proszę o pomoc jak najszybciej bo nie mogę komy używać
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Skoro i tak chcesz wyczyścić dane, to spróbuj wgrać Globala przez MiFlash, a potem od nowa Xiaomi.eu wedle instrukcji pierwszej instalacji.
Ciutniak Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Dane kasowałem już kilka razy także to nie problem , ale kojarzę sobie że kiedyś też coś takiego mi się stało , nie wiem w sumie czemu , ale można było to jakoś naprawić w twrp , ale właśnie nie pamiętam jak , ostatecznie tak zrobię po pracy.
makaTTT Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Dane kasowałem już kilka razy także to nie problem , ale kojarzę sobie że kiedyś też coś takiego mi się stało , nie wiem w sumie czemu , ale można było to jakoś naprawić w twrp , ale właśnie nie pamiętam jak , ostatecznie tak zrobię po pracy.Pewnie widzi kartę sd jako pamięć wewnętrzną Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Ciutniak Opublikowano 6 Sierpnia 2022 Opublikowano 6 Sierpnia 2022 (edytowane) Właśnie problem w tym że miałem wyjęta kartę sd , większość czasu spędzonego na naprawie tego visual buga robiłem bez wsadzonej karty, hehe , powiem nawet więcej , wgrałem soft ja nowo , w najnowszej wersji global wgrałem, potem twrp i Xiaomi.eu i ku mojemu dzwieniu dalej to samo, próbowałem z zablokowanie bl, bez niego , bez czyszczenia danych itp itd i ciągle to samo , ciul wie co się stało , na chwilę obecną siedzę na wersji global , nawet spoko , kilku opcji mi brakuje ale idzie się przyzwyczaić , ale mam za to inna zagwostke , bo już tak zauważyłem na tym romie w sensie na xiaomi.eu ale i ja wersji global że największe zużycie baterii jest przez system android , nawet ekran mniej pobiera prądu niż ta pozycja, najwięcej jest użycia procesora , nie kojarzę sobie żeby jakie jeszcze czas temu nawet świeżo po wgraniu wersji tej wersji 12.5.7 tak było , od jakiegoś czasu bardziej to stało się aktywne i dlatego postanowiłem wykonać ustawienia fabryczne , no i się zaczęły problemy , nie wiem w sumie jak to teraz ugryźć To jest ss po jakiś około 24 godzinach po odliczeniu ładowarki. Edytowane 6 Sierpnia 2022 przez Ciutniak
Ciutniak Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Pytanko, jakie obecnie twrp jest najnowsze do note 9 Pro ? Albo jakie jest takie sprawdzone ? Bo jakąś wersję , ale to bawiłem się trochę czasu temu z wygrywaniem softu i może mój poprzedni problem ( czyli tak wirtualnie zapchana pamięć ) może mieć związek właśnie z tym szukam obecnie różnych rozwiązań 😂 choć nie powiem żeby wersja global była aż tak bardzo zła 😆
Ciutniak Opublikowano 3 Września 2022 Opublikowano 3 Września 2022 Jak by co to jest wersja 13.0.1.0 możliwa do pobrania 😁
armadamedia Opublikowano 11 Października 2022 Opublikowano 11 Października 2022 Wyślijcie nazwę lub linka do najnowszego twrp dla joyeuse, dodatkowo link do magiska dla tego urządzenia (chyba, że magisk jest uniwersalny). Nie instalować wersji 13+, ścierwo (YTVanced nie działa).
ikua Opublikowano 11 Października 2023 Opublikowano 11 Października 2023 Cześć, rozpoczęłam aktualizację 3h temu, od tego czasu telefon nie daje oznak życia, ktoś może miał podobny problem?
Netoper Opublikowano 11 Października 2023 Opublikowano 11 Października 2023 Na czym polega ten brak życia, co się działo po uruchomieniu aktualizatora, co się dzieje/wyświetla obecnie?Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi