MilyMis Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Ktoś zna sposób na wyłączenie KERS (odzyskiwanie energii) ? Spowalnia to hulajnogę, a odzysk energii jest znikomy. Do tego system ten cierpi bardzo przy jeździe z górki. No i chciałbym móc normalnie się odpychać gdy braknie energii.
MilyMis Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2022 Wyczytałem, że lepiej nie wyłącząć tylko ustawić aktywowanie przy np: 40km/h. Jak tego dokonać?
Battery_Saver Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 całkowite wyłączenie kers-a jest możliwe tylko na zmodyfikowanym sofcie. KERS i tak będzie działać, po naciśnięciu klamki hamulca, bo tak działa elektroniczny hamulec i E- ABS
MilyMis Opublikowano 3 Czerwca 2022 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2022 Przy hamownaiu ok, niech działa, ale jadąc z górki czy chcąc się odpychać nogą nie chce aby mi silnik hamował. Jakaś aplikacja do modyfikacji? Jakiś konfigurator czy coś ? Nie znam się, nowy jestem w tym temacie.
Battery_Saver Opublikowano 3 Czerwca 2022 Opublikowano 3 Czerwca 2022 wszystko masz już wałkowane na tym forum, po prostu idź do odpowiedniego tematu
Rekomendowane odpowiedzi