SinusPL Posted May 8, 2022 Share Posted May 8, 2022 (edited) Witam, Poszukuję kamery do mobilnej pracy. Moje wymagania są, jak mi się wydaje, dość nietypowe i w związku z tym proszę Państwa o wskazanie modelu spełniającego moje oczekiwania. Szukam już bezskutecznie od jakiegoś czasu podobnego sprzętu i nie mogę znaleźć spełniającego moje potrzeby. - zasilanie po USB (praca tylko i wyłącznie w terenie; powerbank lub gniazdo USB w aucie) - połączenie z AP w trybie client - możliwość podglądu obrazu przez przeglądarkę (nie apkę, nie rtsp, tylko www!) - podgląd w minimum 720p (lub ew. wyżej) Jest mi bez różnicy czy będzie to kamera sportowa, kopułka, głowica czy cokolwiek innego. Chodzi o to aby korzystać z niej w terenie, łączyć się z AP jako klient i podglądać obraz w minimum 720p po sieci lokalnej za pomocą przeglądarki. Praca raczej tylko w dzień, diody IR nie są konieczne ale też nie będą przeszkadzać. Praca pod dachem - może to być kamera wewnętrzna lub zewnętrzna (bez różnicy). Widok statyczny, nie ma potrzeby nią "ruszać" zdalnie lecz w razie czego taka możliwość nie będzie przeszkadzać Bardzo proszę o jakieś sugestie, Dziękuję, Pozdrawiam! Edited May 8, 2022 by SinusPL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts