krzysiofish Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Witam i pytam.Podłączona ładowarka na ekranie informacja że ładuje (sprawdzone na dwóch ładowarkach i dwóch różnych kablach) ale nie ładuje cały czas jest ten sam stan naładowania jak po podłączeniu ładowarki.Miał ktoś taki problem lub zna rozwiązanie? Wysłane z mojego M2101K6G przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 1 Maja 2022 Opublikowano 1 Maja 2022 Zainstaluj accu batery, i zerknij jaki prąd idzie.Ale tak na pierwsze co przy tych objawach i zamianie przewodów , ładowarek , to pasuje że jest problem z modułem/płytka ładowania.Dobrze by było od jakiego kumpla, sąsiada pożyczyć jego przewód i ładowarkę, bo może zbiegiem okoliczności masz np jednak słabej jakości przewody.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
krzysiofish Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Opublikowano 1 Maja 2022 Nie akurat ładowarki i przewody sprawdzone,zamienione.Zainstaluję to Accu barteru i dam znać.
Netoper Opublikowano 1 Maja 2022 Opublikowano 1 Maja 2022 A w jaki sposób sprawdziłeś przewody, ładowarki?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
krzysiofish Opublikowano 1 Maja 2022 Autor Opublikowano 1 Maja 2022 Jeden komplet był stary a drugi nowy z pudełka.Na drugim innym telefonie obydwa komplety zachowują się prawidłowo.Prąd ładowania jest minus 162mA a na drugim telefonie 4150mA
Netoper Opublikowano 2 Maja 2022 Opublikowano 2 Maja 2022 No to szala by się przechylała na uszkodzenie modułu, jeszcze może gniazdo/styki w fonie zakokluszone czy nadpalone.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi