Faforus Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Cześć, jak w temacie. Sprzedaję mi pro 2 i muszę ją odłączyć od apki. Apkę miałem odinstalowaną, po zainstalowaniu ponownie na telefonie pokazuje mi, że nie mam żadnych użądzeń podłączonych. Natomiast jak wejdę w Profile to widzę na górze obok mojego ID 1 device. Czy muszę podłączyć hulajnogę ponownie tylko po to by ją odłączyć? Czy wtedy będzie już gotowa do sprzedaży? : ) Nie chcę by komuś sie kiedyś zablokowała. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 jeśli nie odłączysz urządzenia od konta XIaomi, to nowy user nie będzie mógł jej podłączyć do swojego konta. Przy próbie podłączenia zobaczy taki błąd: i nic nie będzie mógł więcej zrobić. Jeśli nie widzisz swojego urządzenia, to albo go już usunąłeś albo jest na innej karcie w stylu: ulubione, pomieszczenie itp. Najpewniej będzie, jak dodasz ponownie pojazd, aktywujesz go a potem usuniesz. Aby odłączyć poprawnie od swojego konta, musisz wejść w konto i z dostępnych urządzeń wybrać pojazd, przytrzymać jego ikonkę i z opcji poniżej wybrać USUŃ. To tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faforus Posted April 29, 2022 Author Share Posted April 29, 2022 Dzięki wielkie. Mam wgranego własnego softa. Czy używając mi home appki moge wyłączyć cruise control nie psując nic czy lepiej nie naciskać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 to zależy jakiego masz softa. Ogólnie nic się nie powinno stać, ale tempomat możesz wyłączyć z poziomu każdej innej apki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts