Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Wątek poświęcony ostatniej (najświeższej) aktualizacji stabilnego MIUI Polska / Xiaomi.eu dla telefonu POCO X3 NFC (nazwa kodowa: surya). Link do pobierania ROMu: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_POCOX3NFC_V12.5.7.0.RJGMIXM_v12-11.zip/download Proszę o merytoryczną dyskusję, związaną ściśle z tematem wątku.
pawel188 Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 ja mam od początku wszystko działa wiec nie ma o czym pisać 1
kszul Opublikowano 20 Maja 2022 Opublikowano 20 Maja 2022 10 godzin temu, pawel188 napisał: ja mam od początku wszystko działa wiec nie ma o czym pisać Mogę tylko potwierdzić. Również od początku. Nuuuudy... 1
zielu Opublikowano 4 Czerwca 2022 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Byłoby ktoś w stanie wewnątrz instalacyjnego zipa podmienić aplikację systemowego launcher na starszą? Czytałem na zagranicznych forach że na starszej wersji systemowego launchera działa możliwość włączenia gestów na innym ustawionym launcherze niż systemowy
Rekomendowane odpowiedzi