niusiek Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Witam, hulajka zawiesiła się i na nic nie odpowiada. Robiłem resety i dalej nic, wygrywałem softa z wersji pro i po wgraniu nie mogłem jej wyłączyć, po paru godzinach wyłączyła się sama. Odkręciłem pokrywę i jak klika się żeby ją włączyć to na płytce świeci się czerwona lampka więc sterownik działa ale na wyświetlaczu nic się nie pojawia.
Battery_Saver Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 nie podałeś żadnych szczegółów, wiec nie za bardzo można cokolwiek powiedzieć
sebekcrx Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 W dniu 18.04.2022 o 13:13, niusiek napisał: Witam, hulajka zawiesiła się i na nic nie odpowiada. Robiłem resety i dalej nic, wygrywałem softa z wersji pro i po wgraniu nie mogłem jej wyłączyć, po paru godzinach wyłączyła się sama. Odkręciłem pokrywę i jak klika się żeby ją włączyć to na płytce świeci się czerwona lampka więc sterownik działa ale na wyświetlaczu nic się nie pojawia. ucegliłes ją wgrywając nieodpowiedni soft , teraz tylko st link i wgrywanie po kablu , przerabiałem temat
Rekomendowane odpowiedzi