Jump to content

sebekcrx

Użytkownicy
  • Posts

    96
  • Joined

  • Last visited

Informacje osobiste

  • Lokalizacja
    brooklyn

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sebekcrx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputation

  1. czyli mając płyte 3.0 i drv 2.4.8 , wystarczy ze st linkiem obnize ble w wyświetlaczu , i wtedy apką obnize drv na customowe ? dobrze rozumiem ?
  2. ucegliłes ją wgrywając nieodpowiedni soft , teraz tylko st link i wgrywanie po kablu , przerabiałem temat
  3. dokładnie tak , wrazie co zapraszam na serwis
  4. własnie to z drugiej reki hulajnoga , ktos cos nawgrywał pewnie z pro2 , juz tez sie spotkałem z podobna sytuacja , ale łacznosc była bt i dalo sie wgrac stock soft a pozniej soft odblokowujący , tu da sie polączyc ale nic nie daje sie wgrac , pozostaje chyba st link a to te zablokowanie w mi home ze poprzedni własciciel nie usunoł jej u siebie ? a i jeszce pytanko bo teraz nowa aktualizacja było w down g , i na screenie 2 guziki acivate i unlock ? czy to temu ze zablokowana hulajnoga , wczesniej tego nie było
  5. chciałem koledze odblokowac pro , ale w apce down g jest locked wtf ? ktoś pomoze ?i wogole jakies dziwne wersje 5.5.1 ? ktos cos w niej namieszał
  6. tez myslałem o zimnych lutach itp , na fabrycznym sofcie jest ok , wiec dałem Ampery z fabryki tyle ze sama predkosc odblokowana i smiga narazie , jak sie uwali to wtedy bedzie grzebane dzieki za info chłopaki , Tidnes Tb tez , dzieki wam duzo rzeczy się naumiałem
  7. raczej nie , sorki ze dopiero pisze , kumpel do mnie dzwonił ze kupił w belgii hulajnoge i ze aktywowac nie moze i hulajka lezy i nigdy jeszcze ją nie jezdził , masakra narobili teraz , powinno byc start i jedziesz , kazałem mu do serwisu zadzwonić , jutro obadam jak se poradził , podpowiem ze zmienialismy region na polska i belgia i dalej d*pa , jak sie dowiem wiecej cos to napisze jak to sie skonczyło
  8. witam Pany , mam problem z pro2 odcina zasilanie przy sporcie powyzej 30km?h , hulajka łapie bład 29 , wedłog listy błedów zamieszczonej przez kolege Batery Saver to bład mosfettów niski stan lub uszkodzenie bądz spalenie , jak to naprawić ? jak przez mosfety płynie prąd przez wszystkie naraz czy poszczegolnie w zaleznosci od zwiekszania A ? a moze dac jakieś mocniejsze ?
  9. link nie działa , jak mozesz podeslij na maila edit po 5min załadowało stronke dzieki , udało mi sie wygenerować
  10. witam , moze mi ktoś przesłać wygenerowany plik .zip do hulajnogi pro2 z odblokowaną predkością itp taki w okolicach 800w , na maila [email protected] , bo nie mam jak wygenerować a potrzebuje pliku
  11. nie uwiezycie , te blepro2 zero reakcji , po podpieciu pradu 5v i gnd nic , pomyslałem lipa popsute , wiec mysle zapodam bleprorec -poszlo wyswieplacz sie zapalił działa , odpalam apke lacze przez blototh , i tak ble 0.90 , drv 2.1.8 , no dobra zapodaje jej drv 1.5.5 - działa , ale jak to przeciez miało byc niekompatybilne , nic nie rozumiem no dobra jade na testy , słabo jedzie jakby stock , podnosze koło 32km , podczas jazdy max 28,29 wtf wchodze na generator zrobic nowy soft , zaden generator nie działa
  12. niekoniecznie , moze jest zablokowany , na dniach sprobuje jeszcze raz , wtedy nie miałem zbytnio czasu , po za tym nie daje mi to spokoju ciagle o tym mysle ze nie podołałem , taka wewnetrzna poraszka , jak pierwszy raz robiłem kontroler według twojej instrukcji tez mi nie poszlo za pierwszym , ale po godz doszedłem , jesli dash jest sprawny to musi sie udac . , xiaoflasher pisał ze musi działac , zapodał trik ze sproboj wyjac stlinka z usb i ponownie wsadz i powinno zadziałac , zobaczymy hulajka sie zachowuje jakbys do m365 wgrał np ble pro , miga tylna lapka a ekran zero reakcji
  13. niestety plik bat nie wchodzi , kurcze no a tak sie juz cieszyłem , jak by brak komunikacji , nic sie nie zapala na dashbordzie
  14. oki poszło , bez tego STM32 ST-LINKutility.exe , bo by nie weszlo na pw , był w wersji 4.4.0 jakby co ,poprzedni miałem 4.1.0 , odrazu przeinstalowałem
×
×
  • Create New...