Gruby2021 Opublikowano 31 Marca 2022 Opublikowano 31 Marca 2022 Siemka! Gdzieś mi smignelo to info o blokadzie ale przed aktualizacją. Olałem to. Teraz zrobiłem update i pluje sobie w brodę. Jak ominąc te "zabezpieczenie"? Chciałem skopiować folder z download do OBB....
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Skorzystać z aplikacji Pliki od Google'a (jak wejdziesz w Android/data to poprosi o otwarcie tej apki, tam prawdopodobnie możesz normalnie skopiować).
0 Gruby2021 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2022 (edytowane) W dniu 1.04.2022 o 17:41, Kacper Skrzypek napisał: Skorzystać z aplikacji Pliki od Google'a (jak wejdziesz w Android/data to poprosi o otwarcie tej apki, tam prawdopodobnie możesz normalnie skopiować). Przenosi mnie do apki Googla ale podczas kopiowania nie pokazuje folderu obb. Edytowane 3 Kwietnia 2022 przez Gruby2021
Pytanie
Gruby2021
Siemka! Gdzieś mi smignelo to info o blokadzie ale przed aktualizacją. Olałem to. Teraz zrobiłem update i pluje sobie w brodę. Jak ominąc te "zabezpieczenie"? Chciałem skopiować folder z download do OBB....
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi