Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kopię zapasową swoich danych komórkowych, zrobioną w TWRP, ALE- backup zrobiony był w V6, a ja zrobiłam downgrade do v5. Czy mogę te dane odzyskać pomimo różnicy systemów?

Głupie pytanie- jak to zrobić? (po kolejnym prawie-ucegleniu telefonu, teraz staram się być ostrożna, co wgrywam na swojego Ryżego), Bardzo proszę łopatologiczną instrukcję, jeśli taka jest.

Jeśli nit ma to moja druga zagwostka:

zapisałam sobie swoje wiadomości programem Mi PC suite, w formacie .csv. W tym samym programie mam te wiadomości zaimportować na wyczyszczonego ryżego, no i pokazuje mi błąd.. co zrobić? Z samej aplikacji wiadomości mogę importować te smsy? Gdzie jest taka opcja?

Pozdrawiam!

p.s. po miesiącu na v6 stwierdzam, że system jest ładnie wyglądający, ale nawet jak dla kogoś takiego jak ja- korzystającego tylko z max 5 usług (wiad, tel, fb, gmail, i mapy) to jest poprostu nie do przyjęcia. No chyba że jest jakiś magiczny sposób, dzięki któremu system chodzi sprawnie, a bateria trzyma normalnie, przynajmniej 1 dzien?

Opublikowano

Nie wiem z czego korzystasz, ale u dziewczyny na MIUI 6 przy tych samych programach spokojnie wytrzymuje dzień i trochę, przy 2 simach i 24/7 wifi lub aero.

Co do kopii to niestety między V5 a 6 nie są kompatybilne. O ile z V5 do 6 da radę poprzez update, o tyle w drugą stronę nie.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...