martin121 Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 (edited) witam dzisiaj od rana nie mogę nic zrobić na telefonie bo wyskakuje komunikat "Funkcja znajdź urządzenie została niespodziewanie zamknięta" i po chwili restartuje się, nie w całości ale tak jakby ekran i od nowa muszę odblokowywać. Nie mam możliwości wyczyszczenia danych lokalizacji, ponieważ jest za krótki czas do kolejnego wyłączenia telefonu. Nie zdążę nawet tego znaleźć. Włączenie i wyłączenie telefonu też nic nie pomaga Edited March 30, 2022 by martin121 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Spróbuj wyłączyć Wi-Fi/dane komórkowe, o ile zdążysz, i wtedy wyczyścić dane Lokalizacji urządzenia/funkcji Znajdź urządzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin121 Posted March 31, 2022 Author Share Posted March 31, 2022 nie ma możliwości wyczyszczenia danych lokalizacji, za mało czasu mam, telefon zdąży się zrestartować. Teraz zastanawiam się, jak zgrać dane z telefonu żeby przywrócić go do ustawień fabrycznych, bo pewnie tak się to skończy. Tylko że zwykłe podłączenie kablem do laptopa nic nie daje bo automatycznie włącza się tylko ładowanie a jak przełączę na przesyłanie danych to po chwili i tak się zrestartuje telefon i znów jest tylko ładowanie. Niestety nie mam też włączonej opcji debugowania, a nie zdążę jej włączyć w tak krótkim czasie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadaka Posted May 22, 2022 Share Posted May 22, 2022 Hej, mam podobny problem - @martin121 Udało Ci się odzyskać dane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts