Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pełną synchronizacja smartfona z zegarkiem WatchS1 przez aplikacje Mi Fitness.Telefon jest zaktualizowany do MIUI13 i Androida 12  .Problemem jest pobieranie tarcz i niektórych funkcji niby zaczyna pobierać dochodzi do 14 procent i przerywa aktualizacje.Próbowałem na innym telefonie i wszystko jest bezproblemowo.

• Like 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 27.03.2022 o 22:09, rysber napisał:

Witam mam problem z pełną synchronizacja smartfona z zegarkiem WatchS1 przez aplikacje Mi Fitness.Telefon jest zaktualizowany do MIUI13 i Androida 12  .Problemem jest pobieranie tarcz i niektórych funkcji niby zaczyna pobierać dochodzi do 14 procent i przerywa aktualizacje.Próbowałem na innym telefonie i wszystko jest bezproblemowo.

Witam, mam dokładnie tak samo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 27.03.2022 o 22:09, rysber napisał:

U mnie identyczna sytuacja

może ktoś wie jak rozwiązać problem. Czy konieczne jest przwrócenie ustawień fabrycznych

Przywróciłem ustawienia fabryczne, ale sytuacja nie uległa zmianie - czy to może być problem androida 12 i miui 13?

Edytowane przez BG56
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Podobny przypadek jak nie ten sam:

U mnie aktualizacja się pobrała, ale nie można było zsynchronizować jej z zegarkiem. Zauważyłem ze czasami jest 1% czasami 2% i postanowilem tak klikać "spróbuj ponownie" przez 3h i tak po procencie sie udało...na ta chwile wszystko działa, można pobierac tarcze, xiaomi pay tez się udało ogarnąć bez curve..

Watch s1 & redmi note 10pro