Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie zmiana regionu na Burkina Faso pomaga. Moze da sie usunac te ograniczenie dla regionu Polska w nowych releasach romu?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam taki problem, bo. Próbowałem zmieniać w tych ustawieniach co się wpisuje kod i wg i faktycznie słuchawki grają głośniej, ale wydaje mi się jakby głośniki teraz grały ciszej? Czy to jest możliwe? Mam xiaomi 12 t 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Siema ,mam ten sam problem z nowo zakupioną używką Xiaomi 12T , poprzednio na Redmi Note 8 Pro + Redmi buds 4 Pro było fajnie ,obecnie jest o połowę ciszej. spróbowałem waszego sposobu przestawienia z 112 na 160 i nic nie dało. zmieniłem region na indie lub stany i jest petarda :D na polskim regionie jest jakieś ograniczenie :D pisze to dla potomnych xiaomi 12t

Opublikowano

Ograniczenie jest nie tyle dla Polski co dla całej UE (przepisy bezpieczeństwa) i dlatego jak się weźmie jakiś region z po za UE gdzie nie ma takich przepisów/obostrzeń to działa bez blokady.

Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, mam ten sam problem z ograniczeniem głośności. Telefon Poco X5 wersja MIUI Global 14.0.3. Nie ma u mnie w ustawieniach opcji zmiany regionu, nie mogę przejść też do tych ustawień co się wpisuje kod (nic się nie dzieje po wpisaniu kodu). Czy ktoś jest w stanie mi pomóc rozwiązać problem?

Opublikowano
W dniu 25.08.2023 o 11:26, Netoper napisał(a):

Wpisz w ustawieniach w wyszukiwarce "region"
eb82190a3af0b8f0e343553f4474bcc2.jpg

To było pierwsze co próbowałem zrobić

Screenshot_2023-08-28-12-43-09-675_com.android.settings.jpg

Opublikowano

No to kurde jakaś lipa, region to podstawa funkcjonowania/konfiguracji telefona. A jaki masz rom, pełny kod/oznaczenie?
Wrzuć screena z informacji o telefonie.

Opublikowano (edytowane)

xiaomi redmi note 12 ze sluchawkami samsung galaxy buds 2 udało się :D ustawienia/ bluetooth/ wchodzisz w  ustawienia urządzenia  z którym się chcesz połączyć i klikasz głośność całkowita żeby była włączona, jeżeli nie da się bo opcja wyłączona kliknijcie ACC pod całkowitą głośnością i na pół sekundy pojawi się opcja (musicie kombinować żeby włączyć głośność całkowitą)  włączenia całkowitej głośności...uwaga ona musi być WŁĄCZONA i można podgłośnić sluchawki (miałem ustawione fabrycznie tylko na połowe) 

u mnie zadziałało/ 

Edytowane przez JustAlex_PL
Opublikowano (edytowane)

Witam,

Miałem podobny problem z głosem przez BT w telefonie Xiaomi 11T Pro 5g. Po zmianie jak w tabelce wszystko śmiga na 100%.

W pozycji nr 2 zmieniłem na Music i wtedy w (index 0 - 15) pododawałem po ok 50 więcej np. jak było 94 zmieniłem na 144 tylko w ostatniej czyli index 15 ustawiłem max 256 (więcej się nie da).

Mam nadzieję że wam też pomoże

Screenshot_2023-08-31-18-44-01-150_com.mediatek.engineermode-edit.jpg

Edytowane przez Tomek Marszał
Opublikowano
W dniu 28.08.2023 o 14:49, Netoper napisał(a):

No to kurde jakaś lipa, region to podstawa funkcjonowania/konfiguracji telefona. A jaki masz rom, pełny kod/oznaczenie?
Wrzuć screena z informacji o telefonie.

Screenshot_2023-09-01-12-14-48-062_com.android.settings.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy po aktualizacji do miui 14, nie widzę w opcjach programistycznych opcji wyłącz głośność całkowitą?

Drugie pytanie. Jak się dostać do tego menu, co zmieniacie parametry? Tzn audio playback

• 2 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Brak możliwości zmiany Absolute Volume to jest poprostu czysta głupota żeby teraz nie było takiej możliwości 😡😡😡 i ciul słuchawki cicho grają zmiana na Burkina Faso coś tam niby daje te volum boostery to o d*pę rozbić jak można tak zrobić żeby usunąć absolute Volume komu to ku.   Przeszkadzało .