dzik Opublikowano 22 Stycznia 2023 Opublikowano 22 Stycznia 2023 Faktycznie zmiana regionu na Burkina Faso pomaga. Moze da sie usunac te ograniczenie dla regionu Polska w nowych releasach romu?
Navigator Opublikowano 5 Lutego 2023 Opublikowano 5 Lutego 2023 A ja mam taki problem, bo. Próbowałem zmieniać w tych ustawieniach co się wpisuje kod i wg i faktycznie słuchawki grają głośniej, ale wydaje mi się jakby głośniki teraz grały ciszej? Czy to jest możliwe? Mam xiaomi 12 t
Korczu2 Opublikowano 20 Lipca 2023 Opublikowano 20 Lipca 2023 Siema ,mam ten sam problem z nowo zakupioną używką Xiaomi 12T , poprzednio na Redmi Note 8 Pro + Redmi buds 4 Pro było fajnie ,obecnie jest o połowę ciszej. spróbowałem waszego sposobu przestawienia z 112 na 160 i nic nie dało. zmieniłem region na indie lub stany i jest petarda :D na polskim regionie jest jakieś ograniczenie :D pisze to dla potomnych xiaomi 12t
Netoper Opublikowano 20 Lipca 2023 Opublikowano 20 Lipca 2023 Ograniczenie jest nie tyle dla Polski co dla całej UE (przepisy bezpieczeństwa) i dlatego jak się weźmie jakiś region z po za UE gdzie nie ma takich przepisów/obostrzeń to działa bez blokady.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
djk_one Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Witam, mam ten sam problem z ograniczeniem głośności. Telefon Poco X5 wersja MIUI Global 14.0.3. Nie ma u mnie w ustawieniach opcji zmiany regionu, nie mogę przejść też do tych ustawień co się wpisuje kod (nic się nie dzieje po wpisaniu kodu). Czy ktoś jest w stanie mi pomóc rozwiązać problem?
Netoper Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Wpisz w ustawieniach w wyszukiwarce "region"Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
djk_one Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 W dniu 25.08.2023 o 11:26, Netoper napisał(a): Wpisz w ustawieniach w wyszukiwarce "region" Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka To było pierwsze co próbowałem zrobić
Netoper Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 No to kurde jakaś lipa, region to podstawa funkcjonowania/konfiguracji telefona. A jaki masz rom, pełny kod/oznaczenie?Wrzuć screena z informacji o telefonie.Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
JustAlex_PL Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 (edytowane) xiaomi redmi note 12 ze sluchawkami samsung galaxy buds 2 udało się ustawienia/ bluetooth/ wchodzisz w ustawienia urządzenia z którym się chcesz połączyć i klikasz głośność całkowita żeby była włączona, jeżeli nie da się bo opcja wyłączona kliknijcie ACC pod całkowitą głośnością i na pół sekundy pojawi się opcja (musicie kombinować żeby włączyć głośność całkowitą) włączenia całkowitej głośności...uwaga ona musi być WŁĄCZONA i można podgłośnić sluchawki (miałem ustawione fabrycznie tylko na połowe) u mnie zadziałało/ Edytowane 28 Sierpnia 2023 przez JustAlex_PL
Tomek Marszał Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Opublikowano 31 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam, Miałem podobny problem z głosem przez BT w telefonie Xiaomi 11T Pro 5g. Po zmianie jak w tabelce wszystko śmiga na 100%. W pozycji nr 2 zmieniłem na Music i wtedy w (index 0 - 15) pododawałem po ok 50 więcej np. jak było 94 zmieniłem na 144 tylko w ostatniej czyli index 15 ustawiłem max 256 (więcej się nie da). Mam nadzieję że wam też pomoże Edytowane 31 Sierpnia 2023 przez Tomek Marszał
djk_one Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 W dniu 28.08.2023 o 14:49, Netoper napisał(a): No to kurde jakaś lipa, region to podstawa funkcjonowania/konfiguracji telefona. A jaki masz rom, pełny kod/oznaczenie? Wrzuć screena z informacji o telefonie. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
czeskimaster Opublikowano 23 Września 2023 Opublikowano 23 Września 2023 Czy mi się wydaje, czy po aktualizacji do miui 14, nie widzę w opcjach programistycznych opcji wyłącz głośność całkowitą?Drugie pytanie. Jak się dostać do tego menu, co zmieniacie parametry? Tzn audio playback
15leonsio Opublikowano 12 Grudnia 2023 Opublikowano 12 Grudnia 2023 U mnie jest głośniej przy zaznaczonej opcji głośność calkowita
Zofia Kawalec Opublikowano 21 Lipca 2024 Opublikowano 21 Lipca 2024 Jestem tu już w 2024 roku i miałam ten problem ale udało mi się z waszą pomocą go rozwiązać i wielkie dzięki 🫶🫶✌️😻
demoxik Opublikowano 24 Lipca 2024 Opublikowano 24 Lipca 2024 u mnie nie ma głośności całkowitej, jak zrobic żeby się pojawiła?
Łukasz Sandurski Opublikowano 12 Września 2024 Opublikowano 12 Września 2024 (edytowane) Witam. Moja głośność na słuchawkach się zwiększyła za pomocą kodu. Czy da radę zrobić to w tablecie redmi pad pro? Edytowane 12 Września 2024 przez Łukasz Sandurski
Piotr Ozga Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Opublikowano 19 Sierpnia 2025 Brak możliwości zmiany Absolute Volume to jest poprostu czysta głupota żeby teraz nie było takiej możliwości 😡😡😡 i ciul słuchawki cicho grają zmiana na Burkina Faso coś tam niby daje te volum boostery to o d*pę rozbić jak można tak zrobić żeby usunąć absolute Volume komu to ku. Przeszkadzało .
Rekomendowane odpowiedzi