Danfal Opublikowano 10 Marca 2022 Opublikowano 10 Marca 2022 Witam mam następujący problem. Nie mogę znaleźć plików sklonowanej aplikacji. W poprzednim telefonie korzystałem z aplikacji i jej kopii i teraz chciałbym przenieść kopie danych tej aplikacji do drugiego telefonu i o ile udaje mi się znaleźć kopie zapasową w starym urządzeniu bo w menadżerze jest zakładka z pamięcią skopiowanych aplikacji tak w nowym nic takiego nie ma nie mogę odnaleźć folderów gdzie chciałbym przenieść pliki czy są one jakoś ukryte dla sklonowanych aplikacji ?
ZduneX25 Opublikowano 15 Marca 2022 Opublikowano 15 Marca 2022 Tego szukasz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mi.global.mimover
Danfal Opublikowano 20 Marca 2022 Autor Opublikowano 20 Marca 2022 niestety ta aplikacja nie może przenieść danych sklonowanych aplikacji. Samo przeniesienie to żaden problem wiem skąd wziąć plik tylko w nowszym telefonie nie wiem gdzie go wrzucić bo nie można znaleźć plików tej aplikacji sklonowanej
MilyMis Opublikowano 10 Maja 2022 Opublikowano 10 Maja 2022 LuckyPatcher z neta pobierzesz. On robi cuda
Rekomendowane odpowiedzi