Karkadziej Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 (edited) Witam wlasnie kupilem pro 2 naładowałem ja z 55 do 100% i takie rozjazdy na 5 celi jestem świeży temacie bateri gdzies na necie znalazlem ze roznica 0.025 to srednio , mam opcje do 10 dni zwrocenia produktu czy ktos ogarniety moglby mi cos podpowiedzieć, czy bateria sie wyrowna po paru ladowaniach do pelna ? Edited March 6, 2022 by Karkadziej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted March 6, 2022 Share Posted March 6, 2022 Dane pokazane na screenie są jak najbardziej bardzo dobre i w normie. Masz różnice między celą z najwyższym napięciem a celą z najniższym 0,033V w momencie wykonania screena to jest 33 SETNE Volta. Niektóre mierniki nie mają takiej dokładności. Możesz spać spokojnie. Jakbyś miał tę wartość powyżej 0,1V to można by się nad tym zastanawiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karkadziej Posted March 6, 2022 Author Share Posted March 6, 2022 Dzieki wlasnie liczylem na odpowiedz od ciebie pozdrówki spokojnej niedzieli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts