tomasov Opublikowano 7 Lipca 2015 Opublikowano 7 Lipca 2015 j.w!Mianowicie dlaczego zawsze kiedy zainstaluje w/w aplikację na innym telefonie to gubi mi większość kontaktów?Po prostu nie są wyświetlaneZawsze ładuje te same czyli kilka a większości zwyczajnie nie ma?!Manewr-Menu > Ustawienia > Kontakty > Wyświetl wszystkie.nie pomaga!Jak mogę odzyskać brakujące kontakty?
kepol Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 pytanie troche z innej beczki ale na temat whatsapp czy można go sparować z mi bandem w sensie wiadomości z whatsapp i wibrujaca opaska jak przy zwykłych wiadomościach?
madden Opublikowano 23 Lipca 2015 Opublikowano 23 Lipca 2015 pytanie troche z innej beczki ale na temat whatsapp czy można go sparować z mi bandem w sensie wiadomości z whatsapp i wibrujaca opaska jak przy zwykłych wiadomościach? Poprzez miband tools lub miband notify free. Po zachwalaniu miband tools przez Acida zakupiłem tą apkę i działa, ale czasem się zawiesza.. Wg mojego może subiektywnego odczucia notify free działało stabilniej. Możesz też wgrać starszą wersję MiOpaska -link gdzieś na forum - gdzie można było Jeszcze ustawiać powiadomienia dla aplikacji. Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
ZduneX25 Opublikowano 24 Lipca 2015 Opublikowano 24 Lipca 2015 A wszedłeś w uprawnienia w panelu sterowania i zezwoliłeś aplikacji na czytanie kontaktów w ogóle?
Rekomendowane odpowiedzi