krzyszt1 Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Pobrałem i zainstalowałem soft do Xiaomi m365 Pro 2 w celu zwiększenia prędkości do 30 km/h. Hulajnoga jeździ, ale pokazuje rozładowaną baterie i prędkość 0. W aplikacji xiaomi jest informacja o najnowszym oprogramowaniu. Czy w tym przypadku mogę coś jescze z tym zrobić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battery_Saver Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 owszem możesz. Użyj innej aplikacji i wgraj soft taki jaki Ci się podoba Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyszt1 Posted February 25, 2022 Author Share Posted February 25, 2022 A jaki soft być polecił do m365 pro2 żeby działała "fabrycznie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuChar Posted February 25, 2022 Share Posted February 25, 2022 Fabryczny? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyszt1 Posted February 26, 2022 Author Share Posted February 26, 2022 A skąd go pobrać? Aplikacja oficjalna xiaomi pokazuje najnowszą wersję oprogramowania, która tak naprawdę nie jest fabryczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts