michalcytrynski1 Opublikowano 22 Lutego 2022 Opublikowano 22 Lutego 2022 Witam, Mam problem ze sparowaniem urządzenia.Pojawia się kod Qr do skanowania ale występuje błąd połączenia.Dodam że do wczoraj wszystko działało do momentu aktualizacji telefonu Samsung s20fe.Sprawdziłem z telefonem żony Oppo Reno i wszystko działa.Ktoś ma jakiś pomysł?Nie pokazuje się nawet kod do potwierdzenia.
Netoper Opublikowano 22 Lutego 2022 Opublikowano 22 Lutego 2022 A bez kodu nie ma opcji żeby sparować? Po przez wyszukanie zegarka w apce i potem po znalezieniu i potwierdzeniu że się chce sparować, na zegarku nie pojawia się monit o potwierdzenie?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
michalcytrynski1 Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Opublikowano 22 Lutego 2022 Nie.Sparować można tylko przez kod qr.Myślę że winna jest wczorajsza aktualizacja telefonu Samsung s20fe.Żony telefon łączy się normalnie Używam aplikacji zepp
Netoper Opublikowano 22 Lutego 2022 Opublikowano 22 Lutego 2022 A jak klikniesz w ten zegarek bez kodu?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
michalcytrynski1 Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Opublikowano 22 Lutego 2022 Zaczyna wyszukiwać zegarki z bluetooth i nic nie znajduje.Tak jak pisałem wcześniej z żony telefonem za pomocą kodu qr łączy się bez problemu. Mi też do wczoraj się łączył.Wszystko się zepsuło w momencie gdy zaktualizowałem telefon.Może aktualizacja coś zmieniła w ustawieniach bluetooth?
Netoper Opublikowano 22 Lutego 2022 Opublikowano 22 Lutego 2022 A masz jakiś sprzęt żeby sparować z telefonem? Wtedy wyjdzie czy bluetooth działa.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
michalcytrynski1 Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Opublikowano 22 Lutego 2022 Już sprawdzałem.Bluetoth w zegarku działa bo Łączy się za pomocą kodu Qr z telefonem żony Oppo Reno.Z moim ma jakiś problem
Netoper Opublikowano 22 Lutego 2022 Opublikowano 22 Lutego 2022 Chodzi o to żeby sprawdzić Twój telefon czy się połączy z jakimś urządzeniem po Bluetooth, nawet z telefonem żony, wtedy będzie wiadomo czy bluetooth w Twoim fonie działa.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
michalcytrynski1 Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Opublikowano 22 Lutego 2022 A ok.Tak łączy się z zestawem głośnomówiącym w samochodzie,Soundbarem i telefonem żony.
Netoper Opublikowano 22 Lutego 2022 Opublikowano 22 Lutego 2022 Weź jeszcze wyczyść dane aplikacji zeep ( dane i pamięć podręczną) odinstaluj ją i ponownie pobierz i zainstaluj.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 22 Lutego 2022 Opublikowano 22 Lutego 2022 Spróbuj jeszcze aplikacji Notify for amazfit & zeppWysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu TapatalkaEditEwentualnie modowanego zeppahttps://geekdoing.com/forums/amazfit-zepp.56/
ZduneX25 Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 Kiedyś był taki bug, że jak zegarek nie został sparowany z jakimś Xiaomi i nie zaktualizował się do końca to nie wykrywały go potem inne marki telefonów. Nie wiem czy to jeszcze występuje, bo ostatni raz spotkałem się z tym ze dwa lata temu.
michalcytrynski1 Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Opublikowano 23 Lutego 2022 Tak jak pisałem wcześniej do czasu aktualizacji telefonu działało wszytko
ZduneX25 Opublikowano 23 Lutego 2022 Opublikowano 23 Lutego 2022 Widocznie Samsung coś popsuł, z tego co czytałem próbowałeś wszystkiego, więc zostaje tylko polecony tu wcześniej zamiennik Notify.
michalcytrynski1 Opublikowano 23 Lutego 2022 Autor Opublikowano 23 Lutego 2022 Przez notify nie można połączyć tego smartwatcha.Jedyna opcja to skan Kodu QR.W aplikacji notify nie łączy się w ten sposób Przez notify nie można połączyć tego smartwatcha.Jedyna opcja to skan Kodu QR.W aplikacji notify nie łączy się w ten sposób
Rekomendowane odpowiedzi