Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry.

Nie mogę połączyć się z moim mi bandem gdyż konto zostało zablokowane a na nowym nie mogę się połączyć.

Da się coś z tym zrobić?

Jak to wygląda przedstawię na załączonych zdjęciach.

IMG_20220222_130831.jpg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca-image--750336140.jpeg

Edytowane przez Angelekk
Opublikowano

A kto zablokował konto?
Bo z tego co widać opaska jest przypisana do istniejącego konta, do którego trzeba mieć dostęp.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
3 minuty temu, Netoper napisał:

A kto zablokował konto?
Bo z tego co widać opaska jest przypisana do istniejącego konta, do którego trzeba mieć dostęp.

Z tego co wiem bo od kolegi mam tego MiBanda, zablokowali mu e-mail i przez to też konto aplikacji przez co nie może się zalogować i rozłączyć urządzenie.

Jest może jakiś sposób na zresetowanie MiBanda 3 bez używania aplikacji i telefonu?

Opublikowano

Xiaomi nie blokuje maili, więc ten kolega coś ściemnia, po za tym można się zalogować również po numerze konta. A nawet jeśli operator pocztowy zablokował konto mailowe, to i tak można się tym mailem zalogować do konta Xiaomi.
Jeśli opaska jest zapięta do danego konta to tylko właściciel konta może ją obsługiwać, ewentualnie jak ją odepnie ze swojego konta to dopiero wtedy może ją ktoś inny używać.

Jest jeszcze jedna opcja odpięcia opaski od konta, trzeba napisać do suportu Xiaomi i udokumentować zakup opaski.

• ZduneX25 zmienił(a) tytuł na Mi Band 3 połączony z innym kontem