Łukasz1982 Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 Witam. Mam pytanie jak dodać szybki kontakt do ekranu głównego bo w wigetach nie ma dodania szybkiego kontaktu.
FromWP Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 Widżetu nie ma bo to kontakty od Googla. Kontakt można dodać z poziomu kontaktów. Klikasz w kontakt, trzy kropki na górze po prawej i dodaj do ekranu głównego. Niestety nie można dodać samego numeru z kontaktu jak to było w widżecie.
Łukasz1982 Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Opublikowano 4 Lutego 2022 Czyli nie ma czegoś takiego jak w poco X3 pro takiego czegoś bo u żony w redmi note 10S nie ma
FromWP Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 54 minuty temu, Łukasz1982 napisał: Czyli nie ma czegoś takiego jak w poco X3 pro To jest w launcherze Poco. W systemowym nie ma. Jak sobie zainstaluje (np ze sklepu Play) Poco Launcher to będzie miała.
Łukasz1982 Opublikowano 4 Lutego 2022 Autor Opublikowano 4 Lutego 2022 A jaki najlepiej launcher do tego telefonu żeby to było oprucz systemowego bo mam zainstalowany ale tam zaś się nie wyświetla google Discovery
Netoper Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 Najlepiej taki launcher który pasuje użytkownikowi, każdy lubi co innego, mi przykładowo launchery Xiaomi nie pasują w ogóle i korzystam z Nova.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 58 minut temu, Łukasz1982 napisał: mam zainstalowany ale tam zaś się nie wyświetla google Discovery W jakim telefonie się nie wyświetla, w Poco czy Redmi? Dwa, zamiast Googla wyświetla się cos innego, czy nic się nie wyświetla?
Łukasz1982 Opublikowano 5 Lutego 2022 Autor Opublikowano 5 Lutego 2022 Żona ma Redmi 10S no i chciałem jej zrobic Poco lauchera żeby miała szybki kontakt na głównym ekranie bo w oryginalnym nie ma, jak przełączyłem na lauchera z poco to Widget jest i git ale zaś nie ma Discovery jak się przesuwa tylko jakieś skróty czy coś.
Rekomendowane odpowiedzi