Mcdziak Opublikowano 3 Lutego 2022 Opublikowano 3 Lutego 2022 Pomocy, posiadam redmi k40 gaming (Ares) wgrany był soft z poco f3 GT żeby był polski język ja zabierając się od d..y strony zablokowałem bootloader i teraz telefon się nie uruchamia. Mogę wejść w recovery i fastboot ale nie da się odblokować bootloadera mi unlokerem. Czy da się to jakoś zrobić komendami fastboot??
Adam Błażejewski Opublikowano 3 Lutego 2022 Opublikowano 3 Lutego 2022 W takiej sytuacji to może Ci pomóc ktoś, kto ma możliwość fleshowania w trybie EDL na odległość. Znajdziesz takich ludzi na telegramie. Wpisz w google flash EDL. Jeśli nie czujesz się na siłach, to może nasz admin @Acidjest w stanie coś zaradzić w swoim serwisie. Poczekaj na jego odpowiedź w tym temacie. Nigdy nie blokuje się bootloadera na innym romie. Mając chiński telefon nie można blokować bootloadera na ROM-ie Globalnym i na odwrót. Na przyszłość zanim wpadniesz na jakiś pomysł, to poczytaj najpierw.
Acid Opublikowano 4 Lutego 2022 Opublikowano 4 Lutego 2022 Niestety nie mamy autoryzacji na flash softu do MTK, a taki jest ten model.
Rekomendowane odpowiedzi