Jump to content
  • 0

Zmiana mi10

Wako1986

Question

Witam, chciałbym wymienić mi10 na coś z serii mi11, tylko pytanie teraz który będzie miał podobnie wydajna baterie jak mi10? Mi11 podobno ma bardzo słaba, mi11i chyba podobnie, zostaje jeszcze mi11t pro, potrafi mi ktoś doradzić?

2 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Na dzień dzisiejszy MI10 jest ostatnim z "zimnym" prockiem flagowcem na snapie. Nie ma alternatywy. Ja miałem z MI9 przechodzić, ale chyba poczekam jeszcze rok bo jestem mega zadowolony. Żona ma MI10 i póki co również zostaje. My obaj mamy wszędzie indukcje także wersje z T odpadają. Także czekamy na xiaomi 13, albo zmiana marki. 

• 0

Za mną też co jakiś czas chodzi zmiana mi 10 na coś nowszego głównie ze względu na green tilt, ale patrząc na snap 888 z mi 11 oraz doniesienia o snapie 898 z 12 myślę że sobie dalej poczekam, albo będę używać tego dopóki nie rozwalę. Jak wspomniał witek_77 są to ciepłe procesory, czyli na pewno zużywają więcej energii, stąd z baterią raczej miło nie będzie bez jakiś wymyślnych optymalizacji.

Szczerze mówiąc te nowsze telefony nie wprowadzają nic wartego uwagi, mi 10 ma wszystko co potrzebuje. Za darmo 1:1 bym się pewnie skusił, płacić nie widzę sensu