makaTTT Opublikowano 6 Lutego 2022 Opublikowano 6 Lutego 2022 Której wersji TWRP używacie do wgrania romu eu? Jeśli można poproszę o link.https://miuipolska.pl/redmi-note-9-pro-stabilna/Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
lgumo01 Opublikowano 20 Lutego 2022 Opublikowano 20 Lutego 2022 @Kacper Skrzypek patrzyłeś może na log który zalaczalem jakiś czas temu, nie jestem w stanie zapisywać plików przez przeglądarkę MIUI, brakuje uprawnień. Nie działa też kopia motywu.Redmi Note 9 Pro
Kacper Skrzypek Opublikowano 20 Lutego 2022 Autor Opublikowano 20 Lutego 2022 Tak, ale nie wygląda na to, aby tam było źródło tego problemu. Ewentualnie możesz zobaczyć czy będzie działac na następnej wersji (która będzie nie wiadomo kiedy).
lgumo01 Opublikowano 20 Lutego 2022 Opublikowano 20 Lutego 2022 A jest może dostępna jakaś aktualizacja przeglądarki?EditNie było tematu. Pomogło przywrócenie ustawień domyślnych przeglądarki, wyczyszczenie danych , wyłączenie i ponowne włączenie przegladarki, pojawił się monit z możliwością nadania uprawnień, którego wcześniej nie było. Redmi Note 9 Pro
MariiFit Opublikowano 22 Marca 2022 Opublikowano 22 Marca 2022 Jest już 12.5.4 Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi