maras52 Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Witam Mam taki problem który zauważyłem co najmniej pół roku, nie wiem czy wcześniej występował gdyż najzwyczajniej mało co zgrywałem z telefonu na pc więc nie mam pkt odniesienie kiedy, co, gdzie, w jakich okolicznościach sie to zaczęło :( . Po podpięciu telefonu do pc, nie wyskakuje (w telefonie) okienko wyboru do czego ma służyć połączenie, ani komputer nie daje znaku że coś zostało podpięte. Sprawdzone na 2 kablach (ori i zamiennik), na 2 komputerach (oba niestety najnowszy windows), wszystkie porty (fizyczne) w pc. Ciekawostką jest że po podpięciu przez przelotkę OTG pendrive'y działają, karta dźwiękowa na usb działa (wykrywana jako słuchawki), mysz działa więc uszkodzony port w telefonie można wykluczyć (chyba). Spotkał sie ktoś z podobnym problemem ? Jakieś rozwiązanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Próbowałeś zmienić domyślną konfigurację USB w opcjach programisty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maras52 Posted January 5, 2022 Author Share Posted January 5, 2022 Rozumiem że o te opcje chodzi, jeśli tak to nic nie daje znaku życia na telefonie/pc (jedynie wibracja i ładowanie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts