mentalcat Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Witam. Niedawno kupiłam słuchawki Xiaomi Mi True Wireless Earbuds Basic 2. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie spowalnianie przez nie internetu z wi-fi, kiedy są podłączone do smartfona. Internet mam z UPC, jest bardzo szybki, nigdy nie mam problemu z jego prędkością. A wystarczy podłączyć słuchawki i od razu wszystko wczytuje się wolniej, dłużej wysyłają się wiadomości na Messengerze i filmy na YouTube praktycznie cały czas pozostają w jakości 480p. Nie mogę jednocześnie słuchać muzyki i przeglądać internetu. Wówczas muzyka często przerywa. Mój smartfon to Huawei P20 Lite, kupiony kilka lat temu.
Netoper Opublikowano 3 Stycznia 2022 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Na jakim paśmie masz ustawione wi-fi?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
zibi_k Opublikowano 4 Stycznia 2022 Opublikowano 4 Stycznia 2022 Tak, to smutna prawda. Zakłócenia między bt a wifi 2.4GHz, to niestety norma. Spróbuj zmienić kanał w ruterze internetowym. Jeszcze lepiej, to używać wifi w paśmie 5GHz, jeśli jest taka możliwość.PozdrawiamZ.K.
Rekomendowane odpowiedzi