adalis Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 Witam, Nadal problem z deep sleep ale już mniej upierdliwy. Pierwszy miałem z nie przechodzeniem telefonu w deep sleep podczas normalnego użytkowania co powodowało krótszy czas pracy na baterii (rozwiązany problem, bateria super) Drugi, aktualny problem jest taki, że jak naładuję telefon do 100% i odłączę od ładowarki telefon nie przechodzi w stan uśpienia, robię restart telefonu i wszystko działa. I tak za każdym razem. Tylko takie restartowanie po każdym ładowaniu to nie rozwiązanie na dłużej Dziwne to wszystko, może ktoś coś wie, podpowie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 Nie masz przypadkiem włączonej autojasności wyświetlacza?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
adalis Posted January 2, 2022 Author Share Posted January 2, 2022 11 minut temu, Netoper napisał: Nie masz przypadkiem włączonej autojasności wyświetlacza? Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Miałem ale to jest rozwiązanie pierwszego problemu gdzie telefon w ogóle nie przechodził w deep sleep, po wyłączeniu automatycznego poziomu jasności zaczął działać prawidłowo. Tu o tym pisałem Teraz jest problem, że po naładowaniu i odłączeniu od ładowarki nie przechodzi w deep sleep, wtedy restart telefonu i jest ok a wręcz idealnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
adalis Posted January 6, 2022 Author Share Posted January 6, 2022 Sprawdzałem, czy to może być kwestia ładowarki... Dzisiaj telefon naładowałem oryginalną ładowarką z zestawu i telefon po odłączeniu przeszedł w stan deep sleep. Wcześniej zawsze używałem ładowarki 1A innej firmy lub oryginalnej ale z poprzedniego telefonu 2A. Potestuję to ładowanie jeszcze czy to faktycznie ma aż takie znaczenie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts