Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Google pay nie jest istotne. Ważne żeby działało w języku polskim z polskim słownikiem i standardowymi aplikacjami. Który rom powinien pobrać żeby móc go dodać przez mi flash? Moj który wcześniej pobrałem nie działa star global V12.5.4.0.RKAMIXM_20210611.0000.00_11.0.global

IMG_20220102_171256.jpg

Opublikowano

Wygląda na to że wszystko zmierza w dobrym kierunku. Telefon się flashuje na romie który podałeś. Jeśli telefon się odpali w języku polskim to poproszę wiadomość prywatną z nr konta bankowego i kwota należności do zapłaty za pomoc w uratowaniu telefonu i zaktualizowaniu go do pożądanej postaci :)

Po 941 sek flashowanie zostało zakończone sukcesem. Telefon uruchomił się z globalnym z możliwością wyboru języka polskiego. Bardzo proszę o podanie ceny wynagrodzenia i nr konta we wiadomości prywatnej :)

• Haha 2
Opublikowano

To super. Teraz wszelkie aktualizacje romu będa automatyczne, z poziomu telefonu.

Jak będziesz gotowy, lub chciał spróbować miuipolska to wczesniej pisz, lub dobrze poczytaj poradnik.

3m się. 

Opublikowano

Myślę że na chwilę obecną nie potrzebuje więcej wrażeń, muszę trochę ochłonąć i nacieszyć się swoim telefonem :) Twoja pomoc była nie oceniona, bez Twoich rad w doborze softu i aplikacji flashujacej a także zasady współpracy telefonu z komputerem byłoby ciężko :) dziękuję