Bar.Tek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ale o czym piszesz i co chcesz zrobić? OEm odblokowany jest bo masz odblokowany BL debugowanie usb niech bezie włączone mimo wszystko
ravcyna Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2022 Google pay nie jest istotne. Ważne żeby działało w języku polskim z polskim słownikiem i standardowymi aplikacjami. Który rom powinien pobrać żeby móc go dodać przez mi flash? Moj który wcześniej pobrałem nie działa star global V12.5.4.0.RKAMIXM_20210611.0000.00_11.0.global
Bar.Tek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Bardzo stary. proponuję https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/star/stable/V12.5.11.0.RKAEUXM/ drugi link, pierszy to recovery, drugi fastboot. Pobierz, rozpakuj, skopiuj na dysk C:\ w pliku flashall.bat usun linię wktoa wkleiłem wyżej. Instaluj tak jak CN. Oczywiście nie blokuj bootloadera. Zaznacz clean all
ravcyna Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2022 Ok już pobieram. Mam nadzieję że tym razem obędzie się bez niespodzianek. Dam znać po pobraniu i instalacji
Bar.Tek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Sądzę, że spotka Cię niespodzianka haha Ale jak czytałeś dokładnie co pisałem wczesniej to sobie poradzisz.
ravcyna Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2022 Wygląda na to że wszystko zmierza w dobrym kierunku. Telefon się flashuje na romie który podałeś. Jeśli telefon się odpali w języku polskim to poproszę wiadomość prywatną z nr konta bankowego i kwota należności do zapłaty za pomoc w uratowaniu telefonu i zaktualizowaniu go do pożądanej postaci Po 941 sek flashowanie zostało zakończone sukcesem. Telefon uruchomił się z globalnym z możliwością wyboru języka polskiego. Bardzo proszę o podanie ceny wynagrodzenia i nr konta we wiadomości prywatnej 2
Bar.Tek Opublikowano 2 Stycznia 2022 Opublikowano 2 Stycznia 2022 To super. Teraz wszelkie aktualizacje romu będa automatyczne, z poziomu telefonu. Jak będziesz gotowy, lub chciał spróbować miuipolska to wczesniej pisz, lub dobrze poczytaj poradnik. 3m się.
ravcyna Opublikowano 2 Stycznia 2022 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2022 Myślę że na chwilę obecną nie potrzebuje więcej wrażeń, muszę trochę ochłonąć i nacieszyć się swoim telefonem Twoja pomoc była nie oceniona, bez Twoich rad w doborze softu i aplikacji flashujacej a także zasady współpracy telefonu z komputerem byłoby ciężko dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi