Kar93sen Opublikowano 20 Grudnia 2021 Opublikowano 20 Grudnia 2021 Witam. Mam taki problem z Redmi Note 9 pro a mianowicie telefon dzisiaj rano się wyłączył i za chwilę sam załączył ale tylko do logo "REDMI" -rano telefon był w pełni naładowany,koniec końców bo 10 minutach telefon się włączył,na wieczór telefon niestety znowu zrobił to samo ale trwało to 2h i było to tak że co 3-4 sekundy włącza się tylko logo jak przy włączaniu telefonu i od razu wyłącza się. Dodam że telefon miał 13% teraz wieczorem został podłączony odrazu i nic. Wkoncu jakimś cudem długo przytrzymałam przycisk włączania i załapał.. Telefon w sierpniu będzie miał rok. Co się z nim dzieje ? To jest do ogarnięcia samemu czy kupić nowy ?Proszę o szybką odpowiedź.Dodam tylko że kilka dni temu taka sytuację miała moja mama ma ten sam model telefonu co ja . Też długo nic aż wkoncu odpalił i od tego czasu narazie działa okej.
Rower górski Opublikowano 21 Grudnia 2021 Opublikowano 21 Grudnia 2021 Niektóre egzemplarze wieszają się na logo startowym. Wyślij oba do serwisu i opisz problem. Powinni pomóc.
Rekomendowane odpowiedzi