tasaq Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Piszę do Was, ponieważ skończyły mi się już pomysły co zrobić. Chodzi o telefon Xiaomi Redmi Note 4x. Przez ostatnie kilka lat telefon działał ok i nagle wpadł w bootloop. Bateria naładowana na 100% i po chwili komunikuje, że rozładowana. Załatwiłem drugi taki sam telefon i podmieniłem na sprawną baterię/złącze ładowania USB/taśmę od płyty głównej i nadal nie działa. Mogę wejść do Mi Revovery i wybrać Reboot lub Wipe, ale po wybraniu Reboot telefon znowu wpada w Bootloop. Telefon po podłączeniu do komputera nie jest wykrywany ani w Menedżerze urządzeń ani PC Suite. Wstrzymuję się przed zrobieniem wipe’a tylko dlatego, że chciałbym zgrać dane, które są na telefonie. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc w tej kwestii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oscyp Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Poradziłeś sobie z tym problemem? bo mam to samo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts