Majkel207 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Mam dziwny problem z moim Note 8 pro, tel mi się przestał ładować, rozładował się całkiem, jak podłączałem ładowarkę to ją widzi, coś mryga dioda ale się nie ładuje, rozberałem tel odłączyłem płytkę z gniazdem ładowania, potem złożyłem i naładował się z 2 razy po tym i znowu to samo, i tak zrobiłem z 3-4 razy a potem juz to nie pomagało, obstawiam baterie bo mogła ucierpieć jak wymieniałem ekran w tel( ale to było z pół roku temu), ale chciałbym potwierdzić moje przypuszczenia co ciekawe ten sam problem już miałem w Note 5a ale nie rozwiązałem
maszkara72 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Mam banalne pytanie......sprawdziłeś ładowarkę i kabel do ładowania?Bo u mnie kilka miesięcy temu miałem problem i wyszło,że to wina kabla....Było tak,że raz ładowało szybkim tempem,czasami tylko wolnym,a potem w ogóle przestało ładować.Kabel wymieniłem i jest super
Majkel207 Opublikowano 8 Grudnia 2021 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2021 Sprawdzałem kilka ładowarek, nie zakładał bym tematu jak bym tak oczywistej sprawy nie sprawdził i tym bardziej nie rozbierał tel
Rekomendowane odpowiedzi