Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przymierzam się do zakupu telefonu podanego w temacie. Chciałbym dopytać, jak wygląda tutaj sytuacja z oprogramowaniem miui polska. Dla tego modelu używane jest oprogramowanie dla Mi 11 Lite 5G (Bez NE)? Czy jest specjalna wersja oprogramowania dla modelu, którym się interesuje? Ostatnie już pytanie jest dostępne TWRP do tego modelu? Czy pozostaje tylko instalacja przez fastboot?

Opublikowano

Czyli bez obaw miui polska z pewnością się pojawi ? Wiadomo może czy będzie też dostępna wersja rozwojowa czy tylko stabilna ? Oczywiście dziękuję za informację i pomoc. Mogę kupić a na miui polska jeśli tylko ma być to poczekam :) 

Opublikowano

O super ! W takim razie wieczorem zabiorę się pewnie za instalacje. Pozwolę się dopytać, jeśli chodzi o aktualizację to póki co też będzie się to odbywać tylko przez Fastboot ? I wiadomo mniej więcej kiedy może pojawić się wersja rozwojowa? Czy na razie nie będzie to za prędko i warto wbić się na stabilną. Domyślam się że twrp zanim się pojawi też będzie musiało minąć trochę czasu.

Opublikowano
O super ! W takim razie wieczorem zabiorę się pewnie za instalacje. Pozwolę się dopytać, jeśli chodzi o aktualizację to póki co też będzie się to odbywać tylko przez Fastboot ? I wiadomo mniej więcej kiedy może pojawić się wersja rozwojowa? Czy na razie nie będzie to za prędko i warto wbić się na stabilną. Domyślam się że twrp zanim się pojawi też będzie musiało minąć trochę czasu.
Witam
I jak wrażenia czy jest znacząca różnica między oficjalnym opragromowaniem?

Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka

• 2 miesiące temu...