zajec Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 Cześć, mam problem telefon ciągle uruchamia się do trybu fastboot (z robocikiem). Jak mogę przywrócić go do życia? Miflash tool zawiesza się na instalacji sterowników, miflash unlock wykrywa telefon. Jakieś porady?
Bico Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) 6 minut temu, zajec napisał: Cześć, mam problem telefon ciągle uruchamia się do trybu fastboot (z robocikiem). Jak mogę przywrócić go do życia? Miflash tool zawiesza się na instalacji sterowników, miflash unlock wykrywa telefon. Jakieś porady? Rom zmieniłeś? Ewentualnie sprawdź ten temat https://miuipolska.pl/forum/topic/55438-unbrick-xiaomi-mi-11-venus-eng-rom/ Edytowane 28 Listopada 2021 przez Bico
zajec Opublikowano 28 Listopada 2021 Autor Opublikowano 28 Listopada 2021 (edytowane) Co masz na myśli? Rom był zainstalowany w wersji 12.5.15.0.RKBCNXM jednak miał problem - gdy włączałem aparat był komunikat "Brak zainstalowanej pamięci wewnętrznej USB..." za poradą na forum, wszedłem w TWRP i zrobiłem WIPE - wtedy telefon zaczął uruchamiać się w kółko do TWRP, po którymś razie, wpadł w Fastboot i tak teraz ciągle uruchamia się do fastboot. PS: staram się przez ADB coś zdziałać, w wierszu poleceń to komendzie fastboot devices pokazuje mi się telefon. Próbuję zainstalować TWRP (wrzucam twrp.img do folderu Minimal ADB and Fastboot jednak po komendzie fastboot reboot telefon dalej wisi na logo adnorida i fastboot, kombinacją power +volume nie włącza TWRP Edytowane 28 Listopada 2021 przez zajec
Adam Błażejewski Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 Dubel, po co zakładasz nowy temat skoro pytasz o to samo w istniejącym.
Adam Błażejewski Opublikowano 28 Listopada 2021 Opublikowano 28 Listopada 2021 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi