Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, 

Posiadam kamerkę KAMERA NIANIA IP IMILAB A1 360 3MPX 2K - MODEL CMSXJ19E. Dziś w nocy była jakaś aktualizacja i kamera zaczęła się kalibrować. Niestety w trakcie została wyłączona z prądu... I już nie działa. Święci się pomarańczowe światło. Sposoby opisane na forum nie działają. Tzn. wgranie na czyste karty SD (dwa egzemplarze) sterowników z jednego z linków dotyczących tego modelu. Po włożeniu do kamerki i podłączeniu do prądu non stop tylko pomarańczowa dioda.

Bardzo proszę o pomoc, kamerka używana jako niania dla dziecka.

Edytowane przez Aga1987
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Resmus czy mogę prosić Cię o pomoc? Bo mam dokładnie ten sam problem. brak zasilania podczas aktualizacji. Teraz świeci się pomarańczowa dioda.

Poniżej zdjęcie numerów z mojej kamery

Kamera.jpg

W dniu 26.11.2021 o 16:52, rezmus napisał:

karta sd fat32, obydwa pliki z zipa na karte, odpalic kamere i czekac 10 minut. jesli nie zadziala to zmienic program do formatowania i/lub karte.

http://cdn.cnbj2.fds.api.mi-img.com/chuangmi-cdn/product/ipc019e/IPC019E_4.1.6_0207.zip

Resmus czy mogę prosić Cię o pomoc? Bo mam dokładnie ten sam problem. brak zasilania podczas aktualizacji. Teraz świeci się pomarańczowa dioda.

Poniżej zdjęcie numerów z mojej kamery

Kamera.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Witajcie,

W mojej kamerce Mi Home Security Camera 360 , bo wyłączeniu prądu ( mała awaria w bloku ) non stop miga żółta dioda.

Jak dobrze zrozumiałem powinienem wrzucić na kartę sd oprogramowanie do niej i poczekać na cud - jej wcześniejszym formacie do fat32.

Problem polega na tym ,że nigdzie nie mogę do niej znaleźć żadnego oprogramowania.

Proszę o pomoc i z góry dziękuję 

Model kamery to MIXJ04CM

IMG_20240427_185837.jpg