Muadib Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 Witam mam problem z odblokowaniem bootloadera w Redmi Note 4 ( Wiem ze dział jest do 5 ale 4 nie widzialem ) Mianowicie kiedy proboje odblokowac go w MiFlash Unlock Tool to wyswietla mi sie komunikat ( please add your account in miui settings developer options mi unlock status) tylko ze nie dam rady sie zalogowac do konta google bo telefon jest po resecie . Może coś ktoś poradzi z góry wielkie dzieki
maciek04 Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 Zrób konfigurację, zaloguj się do konta i po problemie.
Muadib Opublikowano 20 Listopada 2021 Autor Opublikowano 20 Listopada 2021 No tylko wlasnie nie pamietam Id i hasła do konta google . Bo telefon byl nieużywany dlugi czas . Nie da sie tego zrobic bez logowania sie na konto google? . Bo jak bym sie zalogowal to bym juz z nim nic wiecej nie musiał robic. Wszystkie próby omijania tej blokady ( Np proba wejscia przez YT zawoidly bo pojawilo sie info o aktualizacji i nic nie mogo zrobic) Zalogowalem sie do konta Xiaomi na poczatku a dalej to juz nie pusci
maciek04 Opublikowano 20 Listopada 2021 Opublikowano 20 Listopada 2021 Z tego co pamiętam to do konta Xiaomi trzeba się zalogować oczywiście jeśli było wcześniej przypisane do tego telefonu. Google jest nie ważne.
Rekomendowane odpowiedzi