Muadib Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Witam mam problem z odblokowaniem bootloadera w Redmi Note 4 ( Wiem ze dział jest do 5 ale 4 nie widzialem ) Mianowicie kiedy proboje odblokowac go w MiFlash Unlock Tool to wyswietla mi sie komunikat ( please add your account in miui settings developer options mi unlock status) tylko ze nie dam rady sie zalogowac do konta google bo telefon jest po resecie . Może coś ktoś poradzi z góry wielkie dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Zrób konfigurację, zaloguj się do konta i po problemie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muadib Posted November 20, 2021 Author Share Posted November 20, 2021 No tylko wlasnie nie pamietam Id i hasła do konta google . Bo telefon byl nieużywany dlugi czas . Nie da sie tego zrobic bez logowania sie na konto google? . Bo jak bym sie zalogowal to bym juz z nim nic wiecej nie musiał robic. Wszystkie próby omijania tej blokady ( Np proba wejscia przez YT zawoidly bo pojawilo sie info o aktualizacji i nic nie mogo zrobic) Zalogowalem sie do konta Xiaomi na poczatku a dalej to juz nie pusci Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciek04 Posted November 20, 2021 Share Posted November 20, 2021 Z tego co pamiętam to do konta Xiaomi trzeba się zalogować oczywiście jeśli było wcześniej przypisane do tego telefonu. Google jest nie ważne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts