qbiack Opublikowano 17 Listopada 2021 Opublikowano 17 Listopada 2021 Proszę o pomoc w kwestii powiadomień, dźwięki domyślne jakie miałem wcześniej w Samsungu A70 w aplikacjach typu Viber, ING, i innych w 11 lite 5g nie są obecne, podobnie w przypadku płatności NFC logo karty nie wyświetla się na ekranie przy połączeniu. Czy ten typ tak ma, czy też muszę poszukać w ustawieniach lepiej/głębiej?
si3wc4 Opublikowano 17 Listopada 2021 Opublikowano 17 Listopada 2021 Jeśli chodzi o płatności to przy korzystaniu z Google Pay i zbliżeniu telefonu do terminalu powinna pojawić się grafika karty płatniczej.Jeśli zaś chodzi o dźwięki to każdy producent na inne. Gdybyś przesiadł się na jakiegoś innego Samsunga to bardzo prawdopodobne, że dźwięki byłyby takie same. A z racji, iż jest to Xiaomi, to dźwięki systemowe, w tym powiadomień, są inne...Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka
carlos81kk Opublikowano 25 Listopada 2021 Opublikowano 25 Listopada 2021 Możesz zmienić powiadomienia z miui na android to powinno pomócWysłane z mojego SM-M515F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi