mat01 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mam taki problem jak podalem w temacie. FB plywa elegancko, a w aplikacji twittera jest jakas masakra (przy dobrym internecie dodam). Ludziom z innymi androidami smiga bez problemu. Ma ktos taki problem na swoim xiaomi?
Fidjashpl Opublikowano 26 Czerwca 2015 Opublikowano 26 Czerwca 2015 U mnie nie występuje takowy problem,wszystko w porządku.
mat01 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2015 cholera dziwne myslalem, ze przez obrazki, lub brak synchro wlaczonej, ale wylaczylem obrazki, wlaczylem synchronizacje i nic
Soren Opublikowano 27 Czerwca 2015 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Oficjalna apka tt? Mam to samo... Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
mat01 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2015 Oficjalna apka tt? Mam to samo... Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka tak, oficjalna wlasniekurcze to jest dosc irytujace, biorac pod uwage, ze innym dziala, a i fb, ktory jest "ciezsza" apka smiga plynniej
mat01 Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Opublikowano 1 Lipca 2015 nie wiem co, nie wiem jak i nie wiem dlaczego, ale wczoraj jak wlaczylem to dolna belka mi delikatnie zmienila wyglad (mozna bylo od razu wpisywac tweeta) i twitter zaczal plynniutko smigac potem wlaczylem raz jeszcze i dolna belka w apce juz wygladala standardowo (3 ikonki) i znowu sie tnie...
Rekomendowane odpowiedzi