Papoodrock Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 Instaluję na M3 MIUI. M3 w wersji 128GB. Został odblokowany, zainstalowałem TWRP. Ostatni krok to instalacja MIUI: Otrzymuję taki komunikat: E3004: This package is for "citrus" devices; this is a "juice". Jak to? M3 to citrus, no nie???
Kacper Skrzypek Opublikowano 6 Listopada 2021 Opublikowano 6 Listopada 2021 Tak, to citrus. Autor recovery zrobił wspólne pod Redmi 9T i POCO M3, ale nie dał wsparcia dla konkretnych nazw kodowych pod te modele (lime, citrus). Wyciągnij plik META-INF/com/google/android/updater-script i wywal z niego linijkę, która sprawdza to urządzenie (któraś z pierwszych). Zapisz i wsadź do paczki, następnie zainstaluj ponownie. 1
Papoodrock Opublikowano 8 Listopada 2021 Autor Opublikowano 8 Listopada 2021 Dzięki za poradę! Kurcze. Mam nadzieję, że to ogarnę.
Papoodrock Opublikowano 10 Listopada 2021 Autor Opublikowano 10 Listopada 2021 Dla potomnych: rada dana przez Kacpra zadziałała. Usunąłem z w/w pliku pierwszą linijkę i MIUI się zainstalowało. Raz jeszcze: dzięki Kacper! 1
Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Listopada 2021 Opublikowano 10 Listopada 2021 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi