VitoAndolini. Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Cześć ! Dziś podczas wykonywania połączenia do żony pojawiła mi się ikonka podłączonych słuchawek (oczywiście nie miałem ich podłączonych) koło zegarka. Musiałem rozmowę przeprowadzić na głośniku bo ani ja nic nie słyszałem, ani moja żona. Po rozłączeniu dioda pozostała i telefon przestał wykrywać kartę sim. Po kilku resetach i wyłączeniach/włączeniach telefonu w końcu wykrył kartę sim (ikona słuchawek nadal świeciła) jednak po jakiś 30 minutach znów przestał wykrywać karty sim i jest tak do tej pory. Czy ktoś spotkał się z takim problemem i sobie z nim poradził ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 2, 2021 Share Posted November 2, 2021 Próbowałeś wyjęcia karty SIM i oczyszczenia powierzchni?Sprawdź na innej karcie.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitoAndolini. Posted November 4, 2021 Author Share Posted November 4, 2021 Zrobiłem obydwie rzeczy. Nie pomogło. Nagle wczoraj sam z siebie wykrył kartę i do tej pory działa. Niestety nadal mam ikonkę słuchawek i nie mam głosu z filmów etc. Fizyczne włożenie słuchawek i wyciągnięcie nie pomgoło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted November 4, 2021 Share Posted November 4, 2021 Przypadkiem telefon nie był zamoczony?Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
biker Posted November 7, 2021 Share Posted November 7, 2021 Jeśli wykrywa słuchawki które nie są fizycznie podłączone to masz zwarcie w ich gnieździe np przez brud lub jak wyżej kolega pisze przez jakąś ciecz Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitoAndolini. Posted November 29, 2021 Author Share Posted November 29, 2021 Nie był zalany, w wejście dmuchnąłem kompresorem z powietrzem. Nic to nie dało. Po około tygodniu zresetowałem telefon i problem znikł sam z siebie Dzięki za odpowiedzi. Dziś kupuję nowy telefon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts