PabloPCK Opublikowano 31 Października 2021 Opublikowano 31 Października 2021 Witam, mop jest nowy kilka dni temu puściłem pełne sprzątanie mieszkania i wszystko poszło prawidłowo. Następnego dnia puszczam go aby odkurzył pokój w tym momencie zapisana mapa z aplikacji znika i zaczyna sprzątanie całego domu z rysowaniem mamy. W apce wyłączyłem zapamiętywanie nowych map po tym jak skończył, puszczam go kolejny raz i znowu skasował mapę i jedzie całość... Ręcznie skasowałem mapę, ustawiłem wszystko od początku i nadal przy każdym puszczeniu mapa pokoi z apki znika i jedzie całość.
marcinsu Opublikowano 22 Października 2022 Opublikowano 22 Października 2022 Mam dokładnie ten sam problem. Po włączeniu czasami zaczyna na nowo rysować mapę. Ręcznie przenoszę go do stacji i ponownie uruchamiam. Po przeniesieniu do stacji, mapa powraca. Czasami trzeba zrobić tak 3 razy aby poprawnie pojechał w wyznaczone miejsce. Odkurzacz w wersji global v8 z oprogramowaniem 0021. Czy znalazł ktoś na to sposób, aby działał poprawnie lub może z jakąś inną wersją oprogramowania?
Marcysiowa Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Opublikowano 3 Kwietnia 2023 Widzę że nie tylko ja mam taki problem. Czy ktoś znalazł rozwiązanie? Bo na dzień dzisiejszy urządzenie jest do wyrzucenia.
Rekomendowane odpowiedzi