Tabletowicz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam, jestem od kilku dni właścicielem MiPada i mam poważny problem. Przynajmniej raz dziennie dostaję powiadomienia, że ściagnęła się jakaś aplikacja i prosi o zezwolenie na instalację. Aplikacje ściągają się same w tle. Czy ktoś miał podobny problem i udało mu się go rozwiązać? Trochę się obawiam, że kiedyś przez przypadek zainstaluję jedną z tych aplikacji, a będzie to trojan.
Tabletowicz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 To nie sa aktualizacje czy backupy z poprzedniego tabletu. Instaluje mi sie syf od chinczykow.
Acid Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 No to proste: nie masz romu MIUIPolska tylko chiński rom stock. Bo ten ma chiński playstore i on potrafi aktualizować swoje aplikacje. Przeczytaj instrukcję instalacji (link w sygnaturze lub w dziale Pobierz MIUI na stronie), zainstaluj najnowszy rom do mipada, zrób wipe dla pewności i tyle.
Tabletowicz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 Acid, a czy nie jest problemem to, ze mam teraz stockowy 6.5.1.0, a ten z MIUIPolska to MIUI 5.6.18? Jaka bedzie roznica?
Acid Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Taka, że ten stock masz po chińsku/angielsku a miupolska jest po polsku.
Rekomendowane odpowiedzi