mvha Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Od początku mam problem z rozmowami. Po odebraniu połączenia nie słychać rozmówcy, trzeba uruchomić telefon ponownie. Myślałem że aktualizacja to naprawi ale niestety żadna tego nie naprawia. Może jakas pełna instalacja by pomogła? Ktoś doświadczył podobnych akcji? Proszę o radę. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
r0bertt Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Spróbować nie zaszkodzi zrobić pełną instalkę + full wipe.
szwagru11 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) szybciej - wyłączyć i włączyć kartę sim. Czeka cię jeszcze tylko wywalanie kart i wpisywanie PIN (chyba że masz pin wyłączony - jak włączysz PIN i ci będzie karty wywalało to bingo! - jesteś pewny że masz Redmi 2 - 2gb:D gratki:) ) Miałem to samo gdy miałem jedną kartę i wyłączyłem pin żeby pominąć wpisywania go co jakiś czas. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez szwagru11
mvha Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 szybciej - wyłączyć i włączyć kartę sim. Czeka cię jeszcze tylko wywalanie kart i wpisywanie PIN (chyba że masz pin wyłączony - jak włączysz PIN i ci będzie karty wywalało to bingo! - jesteś pewny że masz Redmi 2 - 2gb:D gratki:) ) Miałem to samo gdy miałem jedną kartę i wyłączyłem pin żeby pominąć wpisywania go co jakiś czas. Nie ten temat Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 szwagru uczepiłeś się tego PINu jak rzep psiego ogona Wyłączenie PIN lub ustawienie automatycznego wyszukiwania sieci likwiduje problem całkowicie a jeżeli chodzi o problemy w rozmowach to sprawdź czy opcje "odszumainia" itp nie wadzą czasami, już kiedyś taki problem był z tego co pamiętam zgłaszany. Możesz też kupić jakiś starter za 5zł z innej sieci i zobaczyć czy on działa normalnie bo problem może być też po stronie usługodawcy Możesz również spróbować w ostateczności full wipe i od nowa postawić system 1
mvha Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zobaczę te odszumianie jak będę miał dostęp do tel który aktualnie ma kobieta. Zapomniałem dodać że na glosnomowiacym wszystko słychać wiec raczej nie usługodawca Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 W takim razie, albo jakaś z opcji coś krzaczy, albo coś jest nie tak z samym ROMem, a wtedy full wipe i ponowna instalacja
Rekomendowane odpowiedzi