Barkem Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Jak można zresetować zegarek, będąc w takim stanie jak na zdjęciach?
Netoper Posted October 12, 2021 Posted October 12, 2021 Jeśli zegarek jest przypisany do innego konta to właściciel konta musi go odpiąć.Jeśli wcześniej używałeś innej aplikacji to ponownie ja zainstaluj i w niej odparuje zegarek.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Barkem Posted October 13, 2021 Author Posted October 13, 2021 Tylko ja byłem właścicielem tego zegarka. Nie znam innych aplikacji, do których można połączyć zegarek.
Netoper Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Zaloguj się przez przeglądarkę do konta Xiaomi i zobacz czy zegarek jest na twoim koncie.Druga sprawa czy nie zmieniałeś wersji apki.Jeśli używałeś cały czas tej samej apki, to można spróbować wyczyścić w jej właściwościach pamięć i dane.Jeszcze można spróbować przez notifi for amazfit spróbować się dogadać z zegarkiem, Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
Barkem Posted October 16, 2021 Author Posted October 16, 2021 Po zalogowaniu przez przeglądarkę do konta Xiaomi nie ma zegarek, jest na moim koncie. Po rozłączeniu nie mogę ponownie połączyć. Sprawdziłem wersji apk od: 5-0-3 do 5-9-2, nie udało połączyć przez każdą. Przez "Notify for Amazfit" mnie też nie udało niczego zmienić.
Recommended Posts