Hante Posted October 12, 2021 Share Posted October 12, 2021 (edited) Witam 🙂 Będę posiadaczem Xiaomi 11 T Pro, aktualnie posiadam iPhona 8, jak przenieść dane, najlepiej klona z iOS do Android Xiaomi ? bezpłatnie. Proszę o pomoc. Edited October 12, 2021 by Hante Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hante Posted October 14, 2021 Author Share Posted October 14, 2021 Nikt z Was nie przenosił danych ( kontakty, notatki, konta e-mail, zdjęcia, wiadomości itp. ) ? Proszę o podpowiedź jak to zrobić ? Szukałem długo, czytałem różne artykuły, niestety nie znalazłem konkretnej instrukcji…, Dzwoniłem do serwisu, „nie ma takiej możliwości” tylko dysk Google , ale jak ? Wszystko osobno ? W iPhonie mam całe biuro, ważne notatki, zakładki, wiadomości itd. Najlepiej gdybym mógł przenieść całą kopie zapasową. Wiem, że są płatne aplikacje, koszt kilkadziesiąt zł, z oczywistych względów chciałbym tego uniknąć. Tak z ciekawości zapytam: na którym tel płacę za aplikacje, iPhon czy Xiaomi ? Proszę o pomoc, poradę jak się przeprowadzić z iPhona do Xiaomi 11 ? Moze jest w tym modelu możliwość połączenia telefonów i transfer danych ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Pozostaje Ci dysk Google.Sprzęgnąć nie sprzęgniesz bo IOS to zamknięte środowisko.A co do płatności to płacisz z tego telefonu/systemu który będzie kupował daną aplikację,Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts